Június 22-én Hívogató Klub!

Június 22-én ismét Hívogató Klub!

A most következő időszakra gyógyító meditációra épülő kurzust terveztünk Nektek – hogy még hatékonyabb és mélyebbre ható segítséget tudjunk adni Nektek önmagatok megismerésében és gyógyításában.

Erre várunk – erre hívunk!

  • VISSZA A KEZDETEKHEZ – MÉHEN BELÜLI ÉLETÜNK
  • (Meditációs Kurzus)

Gyermek- és felnőttkori problémáink, közöttük a gyermekvállalás körülményei és nehézségei nagyon gyakran létezésünk legelső pillanataihoz nyúlik vissza. Ami ebben a rendkívül sérülékeny időszakunkban történik velünk, egész életünkre elraktározódik a sejtjeink memóriájában, és megadja az „alaphangot”, a mintát, egyéni  lelki beállítottságunkat életünkhöz, örömeinkhez, problémáinkhoz, önmagunkhoz és másokhoz.

Ezeket a korai bevésődéseket meditációval, mély átérzéssel  át tudjuk színezni a szeretet, öröm, biztonság, béke és elfogadás meleg érzéseivel.

Ennek hatására e korai sérülések gyógyulni kezdenek, és ezzel együtt észrevesszük, hogy változik, gyógyul, mélyül, szeretettel és bizalommal teljesebbé válik viszonyulásunk önmagunkhoz, a másik emberhez, és az egész teremtett világhoz.

A Klub foglalkozásokat vezeti: Horváth Éva kineziológus oktató.

A Klub foglalkozásokon nem csupán meditálunk, de személyes kérdéseidet is igyekszünk megválaszolni. Felmerült problémáid megoldását a későbbiekben is támogatni szeretnénk a honlapunkon hamarosan induló online tanácsadás funkciójával.

Klubfoglalkozások tematikája

Időpont Téma
2012. június 22. péntek 18:00-20:00 Az anyaméh védett biztonságában
2012. július 13. péntek 18:00-20:00 Egy magzat elvesztésének gyógyítása
   
   
   

 Ide hívunk! Várunk sok szeretettel!

A Klubon való részvételhez előzetes regisztráció szükséges!Részvételi díj: 2000 Ft/alkalom (~2 óra)

Regisztrálni a következő elérhetőségeinken lehet: E-mail: info@gyereket-akarok.hu, Telefon: 06-30-626-2802 (Szabó Lujza)

Maximális létszám: 20 fő. A Klubhoz bármikor lehet csatlakozni. Részvételi díj: 2000 Ft/alkalom (~2 óra). Fontos! Hozz magaddal egy üveg vizet!

Helyszín: Almafa Gyerekház, 2013 Pomáz, Mártírok útja 1-3.,  »Elérhetőség és térkép 

A klubnak a pomázi Almafa Gyerekház  (www.almafagyerekhaz.hu) biztosít helyszínt, köszönhetően Egervári Kriszti gyerekházvezető támogatásának. Reméljük, hogy a különleges helyszín inspirálóan fog hatni a résztvevőkre, hiszen egy napközben gyerekzsivajjal teli gyerekházban kapunk helyet, ahol a gyermekek energiái, őszinte szeretetük, szívük nyitottsága hatja át a teret.

HÍVOGATÓ-Klub részletes tematikája

2012. június 22. – Az anyaméh védett biztonságában

Bensőséges támogatás, szeretet és biztonság

  • Mire vagyok beprogramozva: békére és szeretetre?
  • Vagy :   küzdelemre és menekülésre?

 

Vélemény, hozzászólás?