Betérők

Köszönjük, hogy betértél hozzánk!

Ezt a honlapot neked hoztuk létre, hogy segítsünk neked! Reméljük hasznos és előremutató információkra lelsz!  Azzal, hogy betértél hozzánk, már nagy lépést tettél meg, mert elhatároztad, hogy változtatni akarsz és elindultál, hogy ledöntsd az akadályokat. Kívánjuk, hogy innen tudj erőt meríteni, lelkesedést a kereséshez, a kipróbáláshoz, a megvalósításhoz.  

Neked szól a honlapunk, ha bizonytalan vagy a gyerekvállalás nehézségeire kapott diagnózisok útvesztőjében. Neked szól, ha nem tudod, hogy mikor kezdj aggódni a gyermektelenség (meddőség) miatt. Hozzád szólunk, ha nem akarsz megragadni egy-egy diagnózis címkéjénél, ha utána akarsz járni egy adott diagnózis lehetséges megoldásainak. Hozzád szólunk, ha a saját kezedbe akarod venni a sorsodat. Neked szól a honlapunk, ha GYEREKET AKARSZ!

Kérünk téged, hogy segíts nekünk, mert úgy tudunk a leghatékonyabban segíteni, ha tudjuk, neked mire van szükséged. Szívesen vesszük az általad javasolt témákat és irányokat, hogy minél célzottabban tudj előre haladni segítségünkkel.

A honlap és a hozzá kapcsolódó Hívogató események létrehozását szabad időnkben tesszük, ezért kérjük, hogy te is járulj hozzá a sikeréhez azáltal, hogy megosztod velünk az igényeidet, hogy mire fókuszáljunk. Köszönjük!

Itt regisztrálhatsz, hogy hozzáfűzéseket tehess a cikkekhez. Várjuk észrevételeidet! »Regisztráció

Szolgáltatásainkról bővebben itt olvashatsz: »Szolgáltatás

Személyesen is szívesen találkozunk veled, melyre a Hívogató eseményei biztosítanak lehetőséget: »Hívogató

Szívesen vesszük a preferált témákra, továbbfejlesztésre vonatkozó javaslataidat: 1. Honlap struktúrája, külalakja; 2. Preferált témák, irányok; 3. Továbbfejlesztés: szolgáltatás fejlesztés, ötletek, egyéb). »Továbbfejlesztés

Várjuk véleményedet, észrevételeidet a következő csatornákon: »Kapcsolat    

Várunk téged máskor is, kedves betérő!

 

 

 

Vélemény, hozzászólás?