Méhgyógyítás 3.

MÉHGYÓGYÍTÁS – Önfelfedező és öngyógyító műhely 3.

“A legegyszerűbb út női oldalunk bevonásával, a belső ösvényen keresztül vezet.” (Rüdiger Dahlke)

A Nőiség és Nőiesség műhely 1. során megtapasztaltad a KÉPzeleted és a VALÓSÁGod közötti különbséget, felfedezted és meggyógyítottad magad. A Biztonság és Erő műhely 2. során ráleltél erődre és biztonságodra. Felvetted méheddel a kapcsolatot és megismerted női erőd központját: a teremtés és gyógyulás helyét önmagadban.

Szembenéztem a félelmeimmel és meggyógyultam. Megtaláltam középpontomat és megerősödtem. Kapcsolódom önMAGamhoz és képes vagyok a teremtésre.

Ha mély sebeid mégsem múlnak, a méhgyógyítás erőteljes eszközét hívjuk segítségül. Ehhez szükség van kettőnk erőteljes kapcsolódására, a teljes bizalomra egymás iránt. A méhgyógyítás során mély fájdalmak szakadhatnak fel, a te fájdalmaid, őseid fájdalmai. A felszínre kerülhetnek eltemetett félelmek és sebek, melyek gyógyulását megengedjük magunknak és szeretettel elengedjük. Nem tudok könnyű utat ígérni, de gyógyulást igen. Ha megengeded, együtt szembenézünk az elrejtett vagy nem tudott árnyakkal.

A Méhgyógyítás – Önfelfedező és öngyógyító műhely 3. az első két Nőiség műhely önfelfedezésére és öngyógyítására épül. Megismered magadat, megismerjük egymást, és az öngyógyítás útjára lépsz. Felfedezed a saját erődet, és már képessé válsz meggyógyítani magad. Ez a műhely a méhed és a női szerveid fizikai gyógyítását teszi lehetővé. Bár a fizikai gyógyítás felfedezése után már te magad is meg fogod tapasztalni, hogy a lelki sebeid is gyógyíthatók. A gyógyulásod után pedig a gyermekeddel is így tudsz majd kapcsolódni és beszélgetni, még a megszületése előtt. Mindez egy mély gyógyító folyamat, kettőnk együttműködése révén. Várlak, ha kész vagy egy mélyreható tisztulásra és gyógyulásra!

Csodás utazást nekünk! Áldás kísérje minden léptünket! 

Műhelyt vezeti: Szabó Lujza (KapcsolatRólam)

Műhely résztvevőinek száma: 1 fő

Helyszín: Szentendre és környéke, Budapest, igény esetén online

Műhely időtartama: 1,5-2,5 óra

Időpont: Kéthetente kedd délutánonként 13:00-16:00 és csütörtök délelőttönként 9:30-12:30

Ha szeretnél ettől eltérő időpontban részt venni a műhelyen, kérlek vedd fel velem a kapcsolatot és egyeztetünk.

A Méhgyógyítás – Önfelfedező és öngyógyító műhely 3. részvételi díja  20.000 Ft. A műhelyen csak mi ketten veszünk részt, együtt gyógyulunk.

Ha szeretnél a műhely résztvevője lenni, akkor kattints a JELENTKEZEM feliratra, és töltsd ki a jelentkezési űrlapot (szerkesztés alatt).  A jelentkezés után felveszem veled a kapcsolatot egy előzetes beszélgetés erejéig. A műhelyen a helyed a részvételi díj átutalásával válik véglegessé.

Nőiség műhelyekről itt olvashatsz: Nőiség műhely

Az egyes műhelyek bemutatkozó oldalai:

NŐISÉG ÉS NŐIESSÉG – Önfelfedező és öngyógyító műhely 1.

BIZTONSÁG ÉS ERŐ – Önfelfedező és öngyógyító műhely 2.

Nőiség és Nőiesség Facebook oldal: https://www.facebook.com/Nőiség-és-Nőiesség-101395105333946

A műhely élményeiről és tapasztalatairól itt olvashatsz bővebben.

Amikor időpontot egyeztetünk a Nőiség műhelyekre, onnantól kezdve összekapcsolódunk. Érezzük, hogy elkezdünk közösen munkálkodni a te boldogságod érdekében. A műhely előtti héten, de különösképpen az előtte való 1-2 napon feljöhetnek látszólag teljesen indokolatlan félelmek, szorongások. Itt olvashatsz róla.