Hívogató

A honlap – műfajánál fogva – személytelen és viszonylag passzív információcserét biztosít. Mi azonban fontosnak tartjuk a személyes kapcsolatot, az intimebb lehetőséget a beszélgetésre, gondolatcserére. Mind a személyes találkozás, mind a csoport ereje által kívánunk támogatni az előrelépésben, ezért indítjuk Hívogató eseményeinket, klubjainkat.

Jelenleg két fórumot, klubot biztosítunk számodra a személyes találkozáshoz, melyek kiegészítik egymást, de akár külön-külön is látogathatóak:

  • Hívogató – Beszélgetős Klub: beszélgetős-csendesülős együttlét. 
  • Hívogató – Meditációs Klub: elmélyült meditáció a tested és a lelked gyógyítására, fejlesztésére. 

 

Hívogató – Beszélgetős Klub

Mennél valamerre? De merre? Szeretnél előre lépni, haladni? De merre tovább? Nehéz beszélni a problémádról? Mégis szükséged lenne néhány értő és érző fülre? De ki hallgat meg? Kérnél tanácsot? De kitől?

Sok úton elindulhatsz, ezért célunk hogy ezeket az utakat bemutassuk neked és te magad dönthesd el, merre mész. Sok úton tudsz előre lépni, célunk hogy támogassunk ennek megtételében erővel, lelkesedéssel, saját tapasztalatokkal. Nehéz megnyílni a problémádról, ezért olyan körbe hívunk, ahol hasonló nőkkel találkozhatsz, ahol megértik, és érzik amit elmesélsz. Itt meghallgatunk és igyekszünk tanácsot adni.

Klubunkban szeretettel várunk egy beszélgetős, csendesülős együttlétre. Minden klubfoglalkozásnak lesz egy előre meghirdetett, kiemelt témája, amire építjük a beszélgetést, de ettől természetesen a csoport dinamikáját, érdeklődését figyelembe véve elkanyarodhatunk. A lényeg a saját tapasztalatok megosztása, megvitatása, a közös gondolkodás.

A klubban annyit árulsz el magadról és a problémádról, amennyit szeretnél. Aki nem nyílik meg, azt is szívesen várjuk! Bár tudnod kell: lehet, hogy a te tapasztalatod segít másnak továbblépni, a megrekedtségből kilábalni. A cél, hogy lásd: mások is vannak hasonló cipőben, mások is küzdenek és mennek tovább. Célunk, hogy ne érezd magad egyedül hagyva a problémáddal! Tartozol valahová! Ide tartozol! Ide hívunk!

Hívogató – Meditációs Klub

Várunk a Meditációs Klubunkba, ahol speciális meditációk segítségével fejlesztjük a méheddel való kapcsolatodat, a női ösztöneidet. Célunk, hogy olyan eszközt adjunk a kezedbe, mellyel mind a méhed gyógyítását, mind a fogantatást, mind a magzatod kihordását támogatni tudod.

  • „Benned is egy Nap ragyog, a Méhed maga, 
  • Teremt a Nap erejével csodát, s leszel Anya.”

Várunk mindenkit, aki ismert vagy ismeretlen okból nem tud megfoganni. Várunk téged, ha meg szeretnéd gyógyítani magadat, a méhedet, hogy meg tudj foganni. Várunk, ha meg szeretnéd erősíteni magadat, a méhedet, hogy meg tudd tartani a megfogant babát. Várunk, ha csak egyszerűen tudatosabban szeretnéd átélni a fogantatás, babavárás és szülés időszakát, és szorosabb kapcsolatot szeretnél a születendő babáddal. Várunk, hogy megteremtsük az ősi kapcsolatot a méheddel, hogy előhívjuk a női erődet, hogy együtt hívjuk be a babád lelkét!

A női erőnkkel fogjuk előcsalogatni a női ösztöneinket, amelyek mindennél jobban tudják mi a jó nekünk, és mindennél nagyobb segítséget nyújtanak abban, hogy mielőbb Anya lehess!

Várunk sok szeretettel!

Hívogatóval kapcsolatos cikkeinket itt találod: »Hívogató

Vélemény, hozzászólás?