Szakértők

Szabó Lujza, a Gyereket Akarok! program megálmodója, közgazdász, gyermekágyas segítő

Telefon: 30/626-2802

E-mail: szabo.lujza@gyereket-akarok.hu

Facebook: Gyereket akarok facebook

Fórum: Gyereket akarok fórum

Gimnáziumban kezdtem el karatézni és ezzel együtt az emberi lélektannal kapcsolatos könyveket olvasgatni. Már munka mellett végeztem el 3 évet az ELTE pszichológia szakán, ahol rengeteg különleges emberrel, könyvvel és gondolattal kerültem kapcsolatba. Fejlődéslélektan órán került a kezembe Dr. Raffai Jenő egyik kis sárga könyve, mely a babával való méhen belüli kapcsolatfelvételről szólt. Ekkor határoztam el, hogy ha gyerekeim lesznek, így fogok velük beszélgetni még világra születésük előtt. És ekkor került a figyelmem középpontjába a prenatális és perinatális pszichológia is. Később Dr. Raffai Jenőnél ismerkedtem meg pszichoanalízis keretében a méhhel való kapcsolatfelvétel módszerével. Ekkor még nem tudtam, hogy ezt először gyógyításra kell használnom, éppen azért, hogy később a gyermekeimmel tudjak beszélgetni. Két gyönyörű lányom van. Hála érte.

KE_photo1-aKozér Emőke, Life és Business coach

Telefon: 30/912-8566

E-mail: info@egyedulnevelek.hu

Honlap: egyedulnevelek.hu

Coach – Személyi edző a lelki egészségért

A személyi edzőről legtöbbünknek azok a fittness guruk jutnak eszünkbe. akik az egészséges életmód kialakításában, a kívánt testalkat, kondíció elérésében segítenek.

De kik azok a coachok?

Egyszerűen megfogalmazva lelkünk edzői, akik egy olyan tanulási folyamatban lehetnek kísérőink, amelynek során kreatív eszközökkel élhetetlenné vált életterünket újra élhetővé, izgalmassá tehetjük.

Amikor úgy érzed,minden összeesküdött ellened, fogalmad sincs merre indulj, döntésképtelen vagy, kapcsolataidban egyre több a konfliktus, kilátástalannak érzed a helyzeted, az a jó hírem, hogy az emberek többsége hasonló cipőben jár

Alvin Toffler szerint olyan korban élünk, amelyben az ipari társadalomban nevelkedett embernek egy egészen más életformát, készségeket, képességeket elváró információs társadalomban kell megállnia a helyét. Mindazok a viselkedésminták, stratégiák, amelyeket elsajátítottunk és korábban sikeresnek bizonyultak, már a jelenben sem működnek, a formálódó jövőben pedig teljesen használhatatlanná válnak. A sikeres viselkedési mintákat itt is most nekünk kell megalkotnunk.

Ebben segít a coach.

Elekes Zolna, transzcendentális karma asztrológus

Telefon: 30/555-2051

E-mail: ekzolna@gmail.com

Facebook: Szivárvány asztrológia

  • Születési képletelemzés
  • Human Design elemzés
  • Éves előrejelzés
  • Párkapcsolati elemzés
  • Aktuális helyzet, képletre hangolódás
  • Gyermekeknek születési képletfejtés
  • Várandós és szülés felkészítés
  • Szivárvány gyógyítás

„A valódi szeretet: megismerés” (Müller Péter)

TE JÓ DÖNTÉSEKET SZOKTÁL HOZNI?
Tudod hova tartasz? Mi a feladatod?
Ismered az erős és gyenge pontjaidat, mit kell erősíteni és min lehet változtatni?
Ismered magadat? Jóban vagy magaddal és a világgal?

Ha a válasz mindenre igen, akkor egyrészt csodállak, másrészt nem Neked szól ez a levél.

Ha viszont azt érzed, hogy valami nem az igazi, de konkrétan nem tudod, megfogalmazni mi is az, akkor ez a levél mégis csak Neked szól.
S ha nem érted miért történik Veled az, ami, vagy meghoztál döntéseket, amit utólag megbántál, ez a levél akkor is Neked szól. Vagy egyszerűen nem szeretnéd megismételni a szüleid hibáit és életét.

De az is lehet, hogy „csak” kíváncsi vagy 🙂

20 évesen, mikor neki indultam az életnek, azt éreztem bármire képes vagyok. S ennek ellenére nem voltam boldog, nem értettem sem magamat, sem pedig a környezetemet. Arra gyorsan rájöttem, hogy a világot varázs ütésszerűen nem tudom megváltoztatni.
Első lépésként magamat kell, hogy megismerjem, hogy tudjam, bizonyos szituációkban hogyan viselkedem, milyen emberekkel találom meg a hangot, mi a célom és azt miként tudom megvalósítani. Az önismereti úton, s magam által a világ megváltoztatásában is a karmaasztrológia volt a fény az alagút végén.

A karmaasztrológia nem jóslás, hanem egy a valóságot leképező szimbólum rendszer, amely segít minket eligazodni az életben. Nincs kötelező karma, a döntés mindig a Tied, mit hogyan élsz meg. Minél jobban ismered magadat, annál felelősségteljesebb döntéseket tudsz hozni, s annál inkább „az történik”, amit szeretnél, annál boldogabban éled az életed.

Minden lélek különböző vállalásokkal érkezik, két dolog azonban mindenki számára feladat itt a Földön a szeretet és a tudatosodás. Az Univerzum tudatosságot kér tőlünk, s nem gyávaságot.
A gondolat, szó, cselekedet szent hármassága felelősséget ró ránk. Mindhárom teremtőerővel bír, s ezért minden pillanatban döntenünk kell, hogy mit gondolunk, mondunk és teszünk. A múlt tapasztalatai, érzései, cselekedetei nem vesznek el, lenyomatait és következményeit áthozzuk a mindenkori életünkbe.
A boldogságot könnyű elfogadni, nehézségek esetén azonban feltesszük a kérdést: miért pont én? Ezt érdemlem?
S kellő önsajnálat után, jön a következő kérdés: hogyan tovább? Min tudok változtatni?

„A valódi szeretet: megismerés. A valódi szeretetélmény éppen erre tanít, hogyha valakit mélyen átérzel, akkor érted is, s ha valakit lelke legmélyén megértesz, akkor már szereted is – mert igazán belebújni egy másik emberbe csakis szeretettel lehet.” Részlet Müller Péter: Szeretetkönyvéből
Nekem, mint karmaasztrológusnak az a feladatom, hogy segítsek megismerni, s ez által megszeretni a hozzám fordulóknak saját magukat. A szeretet által elfogadod magadat, s ekkor már felelősségteljes döntéseket tudsz hozni a sorsodat illetőleg. Az elemzés során feltárom a szülöttnek a lehetséges útvonalakat, lehetőségeket és segítek válaszokat találni a miértekre.

Az egész univerzum energia – nem mindegy, hogy mi milyen energiával működünk.
Minden ember életében vannak nehezebb és könnyebb időszakok, olyan helyzetek, amikor szükség van külső segítségre. Segítséget kérni és elfogadni nem szégyen és gyengeség. A karmaasztrológia mellett szivárványgyógyítással segítek a hozzám fordulóknak. A szivárvány energia segít, hogy elengedjük a már idejét múlt érzéseket, és beengedjünk új tapasztalatokat, történéseket és kapcsolatokat az életünkbe. Amíg tele vagyunk haraggal, gyűlölettel és félelemmel, nincs helye a szeretetnek, az örömnek és boldogságnak. Gondoljunk egy házra, amely tele van régi, haszontalan tárgyakkal. A házba akkor tudok új életet varázsolni, ha az idejét múlt lomtól megszabadulok. Mind a gyakorlati és mind a lelki lomtalanítás azonban fájdalmas helyzetek, amelyeket segítség nélkül nem tudunk minden esetben meglépni.

Azért születtünk, hogy boldogok legyünk.
Segítek Neked, hogy boldog légy 🙂

Vélemény, hozzászólás?