Nőiség és Nőiesség 1.

NŐISÉG ÉS NŐIESSÉG – Önfelfedező és öngyógyító műhely 1.

Kedvesem!

Nőnek lenni megadatik. Semmit nem kell tenni ahhoz, hogy ez legyen, működjön a természet rendje szerint. Ez VAN. És ebben minden benne van: az anya, a feleség, a gyerek, a társ, a lélektárs, a barát, a nagymama. A nőt már nem kell kitalálni, csak vissza kell emlékezni arra a tudásra, ami születésed pillanatában már megadatik Neked. A női lét különleges, ahogy a magból fű, fa, bokor lesz, úgy lesz a nő méhéből gyermek, család, otthon, ötlet, vállalkozás… minden ami meg akar születni. És ezért nem kell tenni semmit, csak vissza kell emlékezni arra, aki vagy. Hogy miért vesszük magunkra a Nőiesség számtalan formáját? Mert az egónk KÉPzelete csodálatos és egyedülálló. De ez csak az egónk képzelgése, és nem a valóság. A valóság az, hogy minden NŐ ott belül kezdődik és végződik, és ez maga a csoda. Ott belül van minden és minden már van. A nőknek MINDEN megadatik. Emlékezz erre. Emlékezz vissza erre. Csak ennyit kérek. És meglátod Te is, hogy mindened megvan már most. 

Ölellek.

Elindulunk felfedező útra: Te meg én. Feljebb repülünk és fentről minden más lesz. És amikor fentről visszanézel, már nem is érted, hogy KÉPzelhetted azt magadról. Mert itt fent, együtt, mi már TUDJUK, hogy mi a VALÓSÁG. 

Itt érnek össze: ÉG és Föld. És a mi tudásunk itt kapcsolódik ahhoz a TUDÁShoz, ami nekünk megadatik. Visszaereszkedünk, de már tudjuk kik vagyunk. Te magaddal viszel egy kicsit énbelőlem. Én magammal viszek egy kicsit tebelőled. Hiszen ez a Valóság.

Kettőnk kapcsolódása eredményeként természetesen jön az önfelfedezés, az öngyógyítás, a felismerések, a megoldások.

  • Te teremtetted világodat, tehát Te dönthetsz másként.
  • Te döntöd el mit akarsz és ha döntesz (lehet, hogy nem egyszer kell így dönteni, hanem minden nap, minden percben… amíg természetessé válik) akkor Te teremted meg az új valóságodat.
  • Megismerted, hogy mi a teremtő erődnek az elképzelt léte és a valósága.
  • Megismerted, hogy mindkét lehetőség megvan számodra, neked kell dönteni, hogy melyiket választod.
  • A most általad teremtett világában is boldog vagy, de a virtuális boldogság felcserélhető egy kiteljesedett valóságos boldogsággá, a Te döntéseden múlik, melyik boldogságot választod és éled.
  • Az elakadás a Te teremtésed és ezt Te magad ismered fel.
  • Te fedezed fel Önmagadat.
  • Te fedezed fel a teremtő erődet.
  • Te fedezed fel az öngyógyító képességedet.
  • Te döntöd el, hogy mindezt használod-e MOSTantól.

Fent voltál velem és láttad a Valóságot. És ha egyszer már jártál fent velem, soha többé nem fogod elfelejteni. Beléd ég. Nem ereszt. Elég feltekintened az égre és látni fogod hol jártunk. Látni fogod hová tartozol. Látni fogod hol a helyed. Csak tekints fel az égre. Ez a valóság.

Csodás utazást nekünk! Áldás kísérje minden léptünket! 

További részleteket itt találsz a műhelyekről:

NŐISÉG ÉS NŐIESSÉG – Önfelfedező és öngyógyító műhely 1.

BIZTONSÁG ÉS ERŐ – Önfelfedező és öngyógyító műhely 2.

MÉHGYÓGYÍTÁS– Önfelfedező és öngyógyító műhely 3.

Nőiség és Nőiesség Facebook oldal: https://www.facebook.com/Nőiség-és-Nőiesség-101395105333946

A műhely élményeiről és tapasztalatairól itt olvashatsz bővebben.

Amikor időpontot egyeztetünk a Nőiség műhelyekre, onnantól kezdve összekapcsolódunk. Érezzük, hogy elkezdünk közösen munkálkodni a te boldogságod érdekében. A műhely előtti héten, de különösképpen az előtte való 1-2 napon feljöhetnek látszólag teljesen indokolatlan félelmek, szorongások. Itt olvashatsz róla.