Hívogató-Beszélgetős Klub november 25-én!

2011. november 25-én ismét Hívogató – Beszélgetős Klub, a Gyereket akarok program keretében!

A Hívogató – Beszélgetős Klub résztvevőiben egy a közös: mindegyikünk gyereket akar! Ki az elsőt tervezgeti, ki a másodikat, ki a harmadikat, negyediket. Lehet, hogy még csak most fontolgatod, hogy babát szeretnél. Az is lehet, hogy már túl a tervezésen, nagyon várjátok a megérkezését. Mindegy, hogy egy hónapja, vagy egy éve, esetleg hosszú ideje tervezed és várod: a baba iránti vágyakozás bennünk közös!

Kívánjuk, hogy ezen időszak ne csupán a várakozás és vágyakozás, hanem a fejlődés időszaka legyen! Hívunk közénk, ha tudatosan szeretnéd várni a babádat, ha optimális testi és lelki feltételeket szeretnél teremteni a megérkezéséhez és fejlődéséhez, esetleg előtted áll még néhány kihívás.

A klub témája a Párkapcsolat és gyerekvállalás. Gyereket akarunk, de mindenáron? Mit tehetünk azért, hogy a várva várt baba beköszönjün az életünkbe és kiegyensúlyozott családot találjon? Milyen lehetőségeink vannak a párkapcsolatunk megerősítésére? Erről beszélgetünk, várunk téged is az Almafa Gyerekházba!

Klubfoglalkozások tematikája

Időpont Téma
2011. november 25. péntek 18:00-20:00 Párkapcsolat és gyerekvállalás
2011. december 9. péntek 18:00-20:00 További várható Klub témák*: IVIG program, Lombik program, Férfi kör
   
   
   

*Tervezett téma, mely a klub résztvevőinek igényei és a szakértők rendelkezésre állásának függvényében változhat.

Ide hívunk! Várunk sok szeretettel!

A Klubon való részvételhez előzetes regisztráció szükséges!

Vélemény, hozzászólás?