Babatervezés és asztrológia – Esettanulmány

21811743081_9903502f76_cAz asztrológia elsődleges célja az önismeret elmélyítése, az önmagunk felvállalása. Amint fenn, úgy lenn isteni törvény alapján egy ember születési pillanata megmutatja a pontos energiamintázatot, amit a lélek a leszületés előtt elvállalt következő megtestesülése idejére.

Katalin egy 30 éves, a karrierjében sikeres nő, aki az esküvője után várja, hogy egyik hónapban csak kiderül, hogy várandós. Olyan természetes, hogy egy nő kisbabát vár, s hiszi, hogy ez vele is megtörténhet. Az idő azonban telik, egyik hónap a másik után, s Katalin nem várandós. Az a terve, hogy amíg nem lesz áldott állapotban ugyanúgy folytatja napi 10 órás, stresszes munkáját, mint eddig.

Mit mutat Katalin képlete?

A női lélekrészek közül sérült Katalin nőiességhez, szépséghez, harmóniához, a saját testéhez, a csábító nőhöz való viszonya és az anyaság is. Mindkét sérülést az előző életekből hozta. Azt vállalta el, hogy ebben az életben dolgozik magán, hogy minél jobban el tudja fogadni a testét, a nőiességét.

Az is látszik, hogy az anyaság érzéséhez erőszak, féltékenység és bosszúvágy kapcsolódik, valamelyik életében terhesen megerőszakolták, s az ellen, hogy ez újra megtörténjen, a lélek úgy védekezik, hogy egyszerűen nem lesz várandós. Ahhoz, hogy végül kisbabája szülessen, teljesen el kell engednie a félelmét, s maximálisan meg kell bíznia a férjében. Először feladja a karrierjét, majd pedig lélekben is teljesen megnyílik a férjének.

Sok, más részlet is látszik a képletben, amit értelemszerűen egy születési képletelemzés folyamán mind elmondok Katalinnak.

A szinkronicitás alapján soha nem véletlen, hogy egy ember mikor kerül el egy asztrológushoz – ez pontosan abban az időminőségben tud megtörténni, amikor a lelke már készen áll arra, hogy az információkat befogadja, s elinduljon a gyógyulás útján. Az első lépés szembenézni önmagunkkal, majd elkezdeni elfogadni a saját negatív lélekrészeinket is. Vannak olyan sérülések, amiket meg tudunk gyógyítani magunkban, s vannak olyanok is, amik gyógyulásához külső segítségre van szükségünk.

Minden ember képlete 2 nagy halmazra osztható: az egyikben vannak azok az energiák, képességek, amiket az előző életekben már megtanult, a jelen életbe képességként hozott le, s ezért tudja őket működtetni, a másikban vannak azok az energiák és életterületek, amelyeknek a működtetését erre az életre vállaltunk el, vagyis ezek a feladatok, s ezért ösztönösen nem is mennek.

Az életfeladatot nem lehet egy nap alatt kipipálni, egész életünkben a vállalt feladatainkon dolgozunk, s jó esetben haladunk.

Elekes Zolna (Elérhetőség)

Vélemény, hozzászólás?