Babalélek simogatás – szeretet energia

„Kihirdetem, hogy áldásokat halmozok fel a jövendő nemzedékeknek.”

Joel Osteen

NEM hozok létre kötést a babalélek és az anya lelke között. Nem hozok létre szálat a babalélek és az anya lelke között.  DE létrehozok energiaáramlást kettejük között, mely által egymásra találhatnak, megismerhetik egymást. Létrehozok szeretet energia áramlást, melynek segítségével a két szeretet energia egymásba kapcsolódik és akár úgy is dönthet, hogy a földi életben is kapcsolódnak. 

Meghagyom mindenki szabad akaratát. Meghagyom a babalélek szabad akaratát, mert ő maga dönti el, hogy mikor érkezik el a leszületés ideje és milyen családot választ magának. Meghagyom az anyalélek szabad akaratát, mert ő maga dönti el, hogy mikor válik alkalmassá földi értelemben is anyává válni, befogadni a babalelket.

Az anyalélek és a babalélek között nem jön létre semmiféle kötés. De azt lehet látni, hogy a két lélek energiája közelebb kerül egymáshoz, olykor egészen szorosan ragaszkodnak egymáshoz, mely ragaszkodás már nem csupán meditációban, de szabad szemmel is láthatóvá válik azok számára, akik oda irányítják figyelmüket. 

Meditációban ez a ragaszkodás egyértelműen látható. A két lélek a mi korlátozott felfogó képességünk érdekében “testi” alakot öltve találkozik egymással és “fizikailag” is kifejezik a közeledést. Egymáshoz mennek, olykor rohannak egymás felé üdvözölni a másikat. Megérintik a másikat, simogatják egymást, odabújnak egymáshoz. Ha figyelmesen hallgatunk, akkor pedig meghallhatjuk a babalélek válaszát is a kérdéseinkre.

Ölellek!

Vélemény, hozzászólás?