Rólunk

Mottó

„Amikor hagyjuk, hogy a saját fényeink ragyogjanak, azzal másoknak is lehetőséget nyújtunk ugyanerre. És ahogy megszabadulunk a félelmünktől, a jelenlétünk automatikusan megszabadít másokat is.” (Marianne Williamson)

Bemutatkozás

Elfogadva mindenki útját – van akinek az élete gyermekkel teljes, és van akinek gyermek nélkül – örömben segítünk neked ezen a csodálatos utazáson. Kívánjuk, hogy a gyermekáldást megtapasztalhasd az életedben úgy, ahogy azt megálmodtad! Ha most még messzinek és buktatókkal telinek tűnik, akkor tudd: ennek nem kell így lennie! Kérd és megérkezik a segítség!

Honlapunkkal segíteni szeretnénk. Gyermekeink a bizonyítékok rá, hogy nincs véletlen és lehetetlen. Cikkeinkben saját tapasztalatainkat írjuk meg. Sok szeretettel adjuk át mindezt neked! Áldás kísérje minden léptedet!

Szabó Lujza, a Gyermekáldás TÉR megálmodója, közgazdász, gyermekágyas segítő, Csodautas (A Csodák Tanítása tanulója és tanítója)

Telefon: 30/626-2802

Facebook: Gyermekáldás TÉR facebook

Fórum: Gyereket akarok fórum

Gimnáziumban kezdtem el karatézni és ezzel együtt az emberi lélektannal kapcsolatos könyveket olvasgatni. Már munka mellett végeztem el 3 évet az ELTE pszichológia szakán, ahol rengeteg különleges emberrel, könyvvel és gondolattal kerültem kapcsolatba. Fejlődéslélektan órán került a kezembe Dr. Raffai Jenő egyik kis sárga könyve, mely a babával való méhen belüli kapcsolatfelvételről szólt. Ekkor határoztam el, hogy ha gyerekeim lesznek, így fogok velük beszélgetni még világra születésük előtt. És ekkor került a figyelmem középpontjába a prenatális és perinatális pszichológia is. Később Dr. Raffai Jenőnél ismerkedtem meg pszichoanalízis keretében a méhhel való kapcsolatfelvétel módszerével. Ekkor még nem tudtam, hogy ezt először gyógyításra kell használnom, éppen azért, hogy később a gyermekeimmel tudjak beszélgetni. Két gyönyörű lányom van. Hála érte.

Kapcsolat – Várjuk leveledet kérdéseiddel, javaslataiddal, gondolataiddal! »Kapcsolat

 Honlap használatára vonatkozó szabályok

Felelősségvállalás – Figyelem! Az oldalon található információk tájékoztató jellegűek, nem helyettesítik a szakszerű orvosi és szakértői közvetlen tanácsadást, ellátást. A webhelyről vagy a webhelyen keresztül letöltött és megszerzett információk felhasználása önként, a felhasználó saját belátása szerint és kizárólag saját kockázatára történik, a weboldal fenntartója nem vállal felelősséget az ebből eredő esetlegesen káros következményekért.  »Felelősségvállalás

Adatvédelem – A gyereket-akarok.hu ezúton teszi közzé az adatvédelmi és – kezelési elveit és politikáját – melyet magára nézve kötelezően ismer el. Különös tekintettel vettük figyelembe az 1992. évi LXIII. törvény a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról. A jelen közlemény célja, hogy szolgáltatásaink minden területén, minden egyén számára, tekintet nélkül nemzetiségére vagy lakóhelyére, biztosítva legyen, hogy jogait és alapvető szabadságjogait, különösen a magánélethez való jogát tiszteletben tartsák a személyes adatainak gépi feldolgozása során (adatvédelem).  »Adatvédelmi nyilatkozat

Szerzői jogok – Azzal, hogy beléptél a gyereket-akarok.hu valamelyik oldalára, elfogadod az alábbi feltételeket, még abban az esetben is, ha nem vagy regisztrált felhasználója, előfizetője a rendszer egyik szolgáltatásának sem. A gyereket-akarok.hu a létrehozók szellemi tulajdona.  »Szerzői jogok

Vélemény, hozzászólás?