Rólunk

Mottó

“Amikor hagyjuk, hogy a saját fényeink ragyogjanak, azzal másoknak is lehetőséget nyújtunk ugyanerre. És ahogy megszabadulunk a félelmünktől, a jelenlétünk automatikusan megszabadít másokat is.” (Marianne Williamson)

Bemutatkozás

Anyukák vagyunk, két jó barátnő. Hosszú évek sokszor kilátástalannak látszó küzdelme után fogantak, és születtek meg lányaink. Testileg és lelkileg is kemény akadályokkal szembesültünk, néha tévutakra tévedtünk, már-már feladtuk, de a gyermek utáni vágy minden nehézségen átsegített minket. Hosszú utat jártunk be és ma már tudjuk, hogy bármi legyen is az ok, a kulcs MI MAGUNK VAGYUNK. A világ legjobb orvosa, egy csodaszer sem működik nélkülünk. Mindamellett, hogy a célunkat sikerült elérni, volt egy további hozadéka ennek a keserves időszaknak. Elindított minket a fejlődés útján és éretté tett az ezt követő, korántsem könnyebb és egyszerűbb feladat, a gyermekünkről való gondoskodás és a gyermeknevelés kihívásainak megoldására. 

Honlapunkkal segíteni szeretnénk, hogy a buktatókat sikeresen átugord, vagy egyszerűen kikerüld. Három gyönyörű és egészséges kislányunk a bizonyíték rá, hogy nincs véletlen és lehetetlen. Cikkeinkben saját tapasztalatainkat írjuk meg. Tudjuk azonban, hogy minden eset egyedi, ezért szeretnék egyfajta személyre szabott tanácsadást elindítani, amelyhez szakértőket is tervezünk megnyerni. A közeljövőben ennek megvalósításán dolgozunk. Sokat segítene, ha ismernénk, mire is van valójában szükséged. Honlapunkon több lehetőség is van látogatóink visszajelzésének, véleményének megadására. Örömmel vennénk, ha élnél Te is a lehetőséggel.

Fórumunkon válaszolunk kérdéseidre, Hívogató eseményeinken szívesen találkozunk veled személyesen is! Sok szeretettel adjuk át mindezt neked! Reméljük, segítünk az utadon!

Szabó Lujza, a Gyereket Akarok! program megálmodója, közgazdász, gyermekágyas segítő

Telefon: 30/626-2802

E-mail: szabo.lujza@gyereket-akarok.hu

Facebook: Gyereket akarok facebook

Fórum: Gyereket akarok fórum

Gimnáziumban kezdtem el karatézni és ezzel együtt az emberi lélektannal kapcsolatos könyveket olvasgatni. Már munka mellett végeztem el 3 évet az ELTE pszichológia szakán, ahol rengeteg különleges emberrel, könyvvel és gondolattal kerültem kapcsolatba. Fejlődéslélektan órán került a kezembe Dr. Raffai Jenő egyik kis sárga könyve, mely a babával való méhen belüli kapcsolatfelvételről szólt. Ekkor határoztam el, hogy ha gyerekeim lesznek, így fogok velük beszélgetni még világra születésük előtt. És ekkor került a figyelmem középpontjába a prenatális és perinatális pszichológia is. Később Dr. Raffai Jenőnél ismerkedtem meg pszichoanalízis keretében a méhhel való kapcsolatfelvétel módszerével. Ekkor még nem tudtam, hogy ezt először gyógyításra kell használnom, éppen azért, hogy később a gyermekeimmel tudjak beszélgetni. Két gyönyörű lányom van. Hála érte.

Olvass többet rólunk a Szakértők oldalon.

Vélemény, hozzászólás?