2010/12/17

Rólunk

Mottó

“Ne feledd, azzal ösztökélsz másokat, ha elmondod, hogyan változtattad a gondjaidat győzelemmé!” (Ariel arkangyal, Dr. Doreen Virtue: Arkangyal kártya)

Bemutatkozás

Sára és Lulu anyukái vagyunk, két jó barátnő. Hosszú évek sokszor kilátástalannak látszó küzdelme után fogantak, és születtek meg lányaink. Testileg és lelkileg is kemény akadályokkal szembesültünk, néha tévutakra tévedtünk, már-már feladtuk, de a gyermek utáni vágy minden nehézségen átsegített minket. Hosszú utat jártunk be és ma már tudjuk, hogy bármi legyen is az ok, a kulcs MI MAGUNK VAGYUNK. A világ legjobb orvosa, egy csodaszer sem működik nélkülünk. Mindamellett, hogy a célunkat sikerült elérni, volt egy további hozadéka ennek a keserves időszaknak. Elindított minket a fejlődés útján és éretté tett az ezt követő, korántsem könnyebb és egyszerűbb feladat, a gyermekünkről való gondoskodás és a gyermeknevelés kihívásainak megoldására.

Honlapunkkal segíteni szeretnénk, hogy a buktatókat sikeresen átugord, vagy egyszerűen kikerüld. Két gyönyörű és egészséges kislányunk a bizonyíték rá, hogy nincs véletlen és lehetetlen. Cikkeinkben saját tapasztalatainkat írjuk meg. Tudjuk azonban, hogy minden eset egyedi, ezért szeretnék egyfajta személyre szabott tanácsadást elindítani, amelyhez szakértőket is tervezünk megnyerni. A közeljövőben ennek megvalósításán dolgozunk. Sokat segítene, ha ismernénk, mire is van valójában szükséged. Honlapunkon több lehetőség is van látogatóink visszajelzésének, véleményének megadására. Örömmel vennénk, ha élnél Te is a lehetőséggel.

Fórumunkon válaszolunk kérdéseidre, Hívogató eseményeinken szívesen találkozunk veled személyesen is! Sok szeretettel adjuk át mindezt neked! Reméljük, segítünk az utadon!