Felelősség

Felelősségvállalás

Figyelem! Az oldalon található információk tájékoztató jellegűek, nem helyettesítik a szakszerű orvosi és szakértői közvetlen tanácsadást, ellátást. A webhelyről vagy a webhelyen keresztül letöltött és megszerzett információk felhasználása önként, a felhasználó saját belátása szerint és kizárólag saját kockázatára történik, a weboldal fenntartója nem vállal felelősséget az ebből eredő esetlegesen káros következményekért.

 A honlapon számos, saját tapasztalatból származó, az egészséggel, egészségüggyel kapcsolatos információhoz juthattok hozzá. Ugyanakkor felhívjuk figyelmeteket, hogy az oldalon közölt bármilyen információ semmilyen körülmények között nem jelent és nem jelenthet közvetlen tanácsadást, illetve nem jelenti, és nem jelenheti panaszok, betegségek kezelésének útmutatóját. Mielőtt az ilyen információkat öngyógyításra és/vagy mások gyógyítására használnád, kérjük, előzetesen beszéld meg döntésedet kezelőorvosoddal, gyógyszerészeddel, természetgyógyászoddal.

A webhelyen lévő orvosi információk, tanácsok nem helyettesítik a tájékoztatással egybekötött közvetlen orvosi ellátást. Ismételten felhívjuk figyelmedet, hogy a gyereket-akarok.hu szolgáltatója semmilyen felelősséget nem vállal az oldalain található tartalom felhasználásából eredő káros következményekért.

Kivéve amennyiben azt jogszabály számunkra kötelezően előírja, nem vállalunk semmilyen felelősséget a webhely tartalmával, az ott illetve azon keresztül elérhető adattal, információval, nyilatkozattal kapcsolatban, így többek között, de nem kizárólag, azok pontosságát, időszerűségét, érvényességét, teljességét, valamely célra való alkalmasságát, megbízhatóságát, megalapozottságát, stb. illetően sem. A webhelyen lévő nyilatkozataink, kijelentéseink nem minősülnek kötelezettségvállalásnak. A webhelyről vagy a webhelyen keresztül letöltött és megszerzett információk felhasználása önként, saját belátásod szerint és kizárólag saját kockázatodra történik.

A gyereket-akarok.hu oldalain olyan linkeket is találhattok, amelyekre kattintva egy másik cég Internetes oldalaira juthattok el. Mivel ezek a gyereket-akarok.hu oldalaitól teljesen függetlenek, felhívjuk a figyelmet, hogy ezen linkekért, az ott található adatokért, illetve azon oldalak látogatása, használata miatt bekövetkező esetleges károkért nem vállalunk semmilyen felelősséget. Ezért kérünk minden érdeklődőt, hogy figyelmesen olvassa el az adott szolgáltatásra vonatkozó irányelveket és kötelezettségeket, és csak akkor használja fel a rendelkezésre álló tartalmat, ha az adott szolgáltató elveit önmagára vonatkozóan is érvényesnek fogadja el.

Vélemény, hozzászólás?