Hívogató – Beszélgetős Klub indul!

A honlap – műfajánál fogva – személytelen és viszonylag passzív információcserét biztosít. Mi azonban fontosnak tartjuk a személyes kapcsolatot, az intimebb lehetőséget a beszélgetésre, gondolatcserére. Mind a személyes találkozás, mind a csoport ereje által kívánunk támogatni az előrelépésben, ezért indítjuk Hívogató eseményeinket, klubjainkat. 

Elsőként a Hívogató – Beszélgetős Klubot indítjuk el, mellyel lehetőséget szeretnénk biztosítani számodra a személyes találkozáshoz. 

A klubnak a pomázi Almafa Gyerekház (www.almafagyerekhaz.hu) biztosít helyszínt, köszönhetően Egervári Kriszti gyerekházvezető támogatásának. Reméljük, hogy a különleges helyszín inspirálóan fog hatni a résztvevőkre, hiszen egy napközben gyerekzsivajjal teli gyerekházban kapunk helyet, ahol a gyermekek energiái, őszinte szeretetük, szívük nyitottsága hatja át a teret.

Havi rendszerességgel tartjuk a Klubot, melyre előzetes regisztráció szükséges. Regisztrálni a következő elérhetőségen lehet: 

info@gyereket-akarok.hu 

Maximális létszám: 20 fő. A Klubhoz bármikor lehet csatlakozni. Részvételi díj: 500 Ft/alkalom (~2 óra) 

A Klub foglalkozások első időpontjai: 

  • 2011. március 25. Péntek 18:00-20:00
  • 2011. április 29. Péntek 18:00-20:00
  •  2011. május 13. Péntek 18:00-20:00
  • 2011. június 10. Péntek 18:00-20:00

 

Helyszín: Almafa Gyerekház, 2013 Pomáz, Mártírok útja 1-3.,  »Elérhetőség és térkép 

Várunk sok szeretettel!

 

Hívogató – Beszélgetős Klub

Mennél valamerre? De merre? Szeretnél előre lépni, haladni? De merre tovább? Nehéz beszélni a problémádról? Mégis szükséged lenne néhány értő és érző fülre? De ki hallgat meg? Kérnél tanácsot? De kitől?

Sok úton elindulhatsz, ezért célunk hogy ezeket az utakat bemutassuk neked és te magad dönthesd el, merre mész. Sok úton tudsz előre lépni, célunk hogy támogassunk ennek megtételében erővel, lelkesedéssel, saját tapasztalatokkal. Nehéz megnyílni a problémádról, ezért olyan körbe hívunk, ahol hasonló nőkkel találkozhatsz, ahol megértik, és érzik amit elmesélsz. Itt meghallgatunk és igyekszünk tanácsot adni.

Klubunkban szeretettel várunk egy beszélgetős, csendesülős együttlétre. Minden klubfoglalkozásnak lesz egy előre meghirdetett, kiemelt témája, amire építjük a beszélgetést, de ettől természetesen a csoport dinamikáját, érdeklődését figyelembe véve elkanyarodhatunk. A lényeg a saját tapasztalatok megosztása, megvitatása, a közös gondolkodás.

A klubban annyit árulsz el magadról és a problémádról, amennyit szeretnél. Aki nem nyílik meg, azt is szívesen várjuk! Bár tudnod kell: lehet, hogy a te tapasztalatod segít másnak továbblépni, a megrekedtségből kilábalni. A cél, hogy lásd: mások is vannak hasonló cipőben, mások is küzdenek és mennek tovább. Célunk, hogy ne érezd magad egyedül hagyva a problémáddal! Tartozol valahová! Ide tartozol! Ide hívunk!

Várunk sok szeretettel!

Hívogatóval kapcsolatos cikkeinket itt találod: »Hívogató

Vélemény, hozzászólás?