Mi a fontos? 2.

Katinak, szeretettel!

2. Az igazi életcélod felé kell haladnod!

A gyerektelenség csak tünet! A kudarcok okát nem itt kell keresni! 

Azért kapjuk a pofonokat, mert nem az igazi életcélunk felé haladunk! Tünetként ez azért jelentkezik a gyerekvárással kapcsolatban, mert a hagyományosan folyó életünkben ez az új cél, ami felé ki akarunk törni, így ebben kapjuk az akadályokat. 

Pedig a pofonok nem a gyerekvállalásra vonatkoznak, hanem mi magunkra kapjuk válaszként. A saját életünkre, az elnyomott vágyainkra és céljainkra! A gyerektelenség, mint tünet figyelmeztet minket arra, hogy valami nincs rendben, valamit változtatnunk kell.

Mindenekelőtt el kell fogadni igazi valónkat, elfogadni az igazi életcélunkat! Amint oldjuk ezt az ellentmondást, gátat, azonnal pozitív eredményeket kapunk! Nem kell felforgatni az életünket, de: el kell fogadnunk az igazi lényünket.

Sokat gondolkoztam, hogyan is kellene ezt a tényezőt jobban, érthetőbben megfogalmaznom, és ekkor „véletlenül” egymás után három könyv került az utamba.

  • Dr. Doreen Virtue: Megváltoztatnám az életem, ha volna rá időm
  • Kurt Tepperwein: Lelki nyugalom
  • Vivien Williamson: Bach-terápia és a virágkivonatok

Mindhárom könyv egészen másról szól, és mégis erről! Mindhárom ugyanezt fogalmazza meg, gyönyörűen és érthetően. Sőt, az első még gyakorlati útmutatót is kínál arra, hogyan kell ezt megvalósítani. Szóljanak hát helyettem ezek a könyvek. Kívánom, hogy valamelyik könyvben te is megtaláld a választ, hogy mit kell változtatnod!

Végül még mi a fontos? TE MAGAD is fontos vagy! Ugye tudod?!

Előzmény: Mi a fontos? 1.

Ajánlott könyvek: 

  • Dr. Doreen Virtue: Megváltoztatnám az életem, ha volna rá időm, Mandala-Veda Könyvkiadó, 2005
  • Kurt Tepperwein: Lelki nyugalom, Mérték Kiadó, 2008
  • Vivien Williamson: Bach-terápia és a virágkivonatok, Jószöveg Műhely Kiadó, 2006

Lu

 

Vélemény, hozzászólás?