2012-ben is Hívogató Klub!

Éppen egy évvel ezelőtt indítottuk útjára a gyereket-akarok.hu információs honlapunkat, majd kicsit később az ehhez kapcsolódó HÍVOGATÓ – Beszélgetős Klub foglalkozásainkat.

Nem tagadjuk, elfogultak vagyunk, mert régi vágyunkat valósítottuk meg ezzel, de örömmel, sok-sok tapasztalattal, sikerélménnyel és új tervekkel ünnepeljük első születésnapunkat.

Az elmúlt év során csodálatos emberekkel ismerkedtünk meg. Azok, akik megtették velünk az első lépéseket talán nem is gondolják, Ők mennyi mindennel gazdagítottak minket. Velük együtt fejlődtünk, sírtunk és nevettünk mi is.

KÖSZÖNJÜK mindazoknak, akik segítségért fordultak hozzánk, esetleg személyesen is részt vettek a beszélgetéseinken és azoknak is, akik önzetlenül, a saját szakértelmükkel, tapasztalataikkal támogatták missziónkat, illetve biztonságos és motiváló környezetet biztosítva otthont adtak kezdeményezésünknek.

A most következő időszakra gyógyító meditációra épülő kurzust terveztünk Nektek – hogy még hatékonyabb és mélyebbre ható segítséget tudjunk adni Nektek önmagatok megismerésében és gyógyításában.

Erre várunk – erre hívunk!

 • VISSZA A KEZDETEKHEZ – MÉHEN BELÜLI ÉLETÜNK
 • (Meditációs Kurzus)

Gyermek- és felnőttkori problémáink, közöttük a gyermekvállalás körülményei és nehézségei nagyon gyakran létezésünk legelső pillanataihoz nyúlik vissza. Ami ebben a rendkívül sérülékeny időszakunkban történik velünk, egész életünkre elraktározódik a sejtjeink memóriájában, és megadja az „alaphangot”, a mintát, egyéni  lelki beállítottságunkat életünkhöz, örömeinkhez, problémáinkhoz, önmagunkhoz és másokhoz.

Ezeket a korai bevésődéseket meditációval, mély átérzéssel  át tudjuk színezni a szeretet, öröm, biztonság, béke és elfogadás meleg érzéseivel.

Ennek hatására e korai sérülések gyógyulni kezdenek, és ezzel együtt észrevesszük, hogy változik, gyógyul, mélyül, szeretettel és bizalommal teljesebbé válik viszonyulásunk önmagunkhoz, a másik emberhez, és az egész teremtett világhoz.

A Klub foglalkozásokat vezeti: Horváth Éva kineziológus oktató.

A Klub foglalkozásokon nem csupán meditálunk, de személyes kérdéseidet is igyekszünk megválaszolni. Felmerült problémáid megoldását a későbbiekben is támogatni szeretnénk a honlapunkon hamarosan induló online tanácsadás funkciójával.

Klubfoglalkozások tematikája

Időpont Téma
2012. április 20. péntek 18:00-20:00 A megszületés csendje és békéje
2012. május 11. péntek 18:00-20:00 Fogantatás – IGEN, akarom!
2012. június 1. péntek 18:00-20:00 Felfedezték létemet
2012. június 22. péntek 18:00-20:00 Az anyaméh védett biztonságában
2012. július 13. péntek 18:00-20:00 Egy magzat elvesztésének gyógyítása

 

Ide hívunk! Várunk sok szeretettel!

A Klubon való részvételhez előzetes regisztráció szükséges!Részvételi díj: 2000 Ft/alkalom (~2 óra)

Regisztrálni a következő elérhetőségeinken lehet: E-mail: info@gyereket-akarok.hu, Telefon: 06-30-626-2802 (Szabó Lujza)

Maximális létszám: 20 fő. A Klubhoz bármikor lehet csatlakozni. Részvételi díj: 2000 Ft/alkalom (~2 óra). Fontos! Hozz magaddal egy üveg vizet!

Helyszín: Almafa Gyerekház, 2013 Pomáz, Mártírok útja 1-3.,  »Elérhetőség és térkép 

A klubnak a pomázi Almafa Gyerekház  (www.almafagyerekhaz.hu) biztosít helyszínt, köszönhetően Egervári Kriszti gyerekházvezető támogatásának. Reméljük, hogy a különleges helyszín inspirálóan fog hatni a résztvevőkre, hiszen egy napközben gyerekzsivajjal teli gyerekházban kapunk helyet, ahol a gyermekek energiái, őszinte szeretetük, szívük nyitottsága hatja át a teret.

HÍVOGATÓ-Klub részletes tematikája

1. 2012. április 20. – A megszületés csendje és békéje

Önmagam gyógyítása – visszatérés születésem emlékéhez.

 •  Az ősbizalom forrása, biztonságérzet
 • Feltétel nélküli szeretet
 • Elszakított kötődés gyógyítása

2. 2012. május 11. – Fogantatás – IGEN, akarom!

Honnan jöttem? Az első örömteli „igen” kimondása az Életemre.

 •     Aktivitás. Képes vagyok dönteni és cselekedni.
 •     Önbecsülés. Nem vagyok tévedés, Valaki akart engem, és éppen engem!
 •     Szeretetadás és –elfogadás képessége
 •     A teremtés szerető fénye

 3. 2012. június 1. – Felfedezték létemet

Áradjon szét az öröm és a szeretet érkezésem hírére!

 • Beágyazódás: otthonteremtés és otthonra-találás képessége az életben, valahova tartozás érzése
 • Elutasítottság–érzés gyógyítása nemkívánt terhesség esetén
 • Nem kell elrejtőznöm! Nem kell szégyenkeznem! Bátran megmutatom magam! Csodálatos, egyszeri, és  megismételhetetlen teremtmény vagyok, mint bárki más, és határtalan örömmel fogad engem az ÉLET!
 • Jogom van a létezéshez! Lássatok meg engem! Hatással vagyok a világra!

 4. 2012. június 22. – Az anyaméh védett biztonságában

Bensőséges támogatás, szeretet és biztonság

 • Mire vagyok beprogramozva: békére és szeretetre?
 • Vagy :   küzdelemre és menekülésre?

5. 2012. július 13. – Egy magzat elvesztésének gyógyítása

Megbocsátás, búcsú és imádság

 • Az elveszített gyermek lehet meg nem született idősebb testvérem, mellőlem az anyaméhből eltávozott ikertestvérem, vagy saját gyermekem, aki vetélés vagy abortusz következtében nem születhetett meg. Mindhárom sérülés nagyon mély és gyógyításra vár.

 

Vélemény, hozzászólás?