Te mitől félsz? 2.

Előző Te mitől félsz? cikkemben olvashattad, hogy ”véletlenül” rátaláltam Ruediger Dahlke: Te mitől félsz? – Öngyógyító program című könyvére. Ugyanekkor azonban nem egy, hanem 2 könyvet vettem ki a könyvtárból. Miután Dahlke könyve alapján elkezdtem figyelni és azonosítottam a félelmeimet, belelapoztam a másik kikölcsönzött könyvbe is: Szvámi Szárádananda: Csakrameditáció.

Ekkor döbbentem meg igazán. A félelmeim többsége egy csakrához kapcsolódik, a Gyökércsakrához. Régóta jógázom, korábban már többször végeztem csakratisztítást és csakrameditációt, de ilyen konkrétan nem hoztam összefüggésbe a félelmeimet és a kezelésük módját.

”A félelem, az előítéletek, a gyűlölet, a tolerancia hiánya és a kapzsiság szintén a múládhára-energia megrekedésének negatív kísérőjelenségei.”

Mivel ilyen ”egyszerűen” segítséget kaptam a félelmek kezeléséhez, rögtön bele is vágtam. A Dahlke könyv Félelemmegszüntető szertartás után, elkezdtem kipróbálni és használni a Csakrameditáció könyvben ajánlott technikákat.

Számomra leghatásosabb a Tölgyfa-vizualizáció és a gyökércsakrához kapcsolódó jóga-ászanák voltak. Ezek az ászanák a Fapóz és a Széktartás. Nem vagyunk egyformák, lehet, hogy neked más segít. Találsz itt ajánlást meditációra, egyéb jóga gyakorlatokra, testmozgásra, illóolajokra, kristályokra és élelmiszerekre is. Nézd meg, hozzád mi áll a legközelebb (további részletek a fórumban).

Tudtad, hogy a gyökércsakrát harmonizálja a tánc, a séta, a kocogás is?

Ajánlott könyvek: Ruediger Dahlke: Te mitől félsz? – Öngyógyító program, Szvámi Szárádananda: Csakrameditáció

Ajánlott linkek:

https://bioenergetic.hu/konyvek/te-mitol-felsz-ongyogyito-program

https://bioenergetic.hu/konyvek/szvami-szaradananda-csakrameditacio

Vélemény, hozzászólás?