Méhgyógyítás – Miért fontos minden nőnek? 2.

A méhgyógyítás és a női körök témájára rákeresve a neten számos lehetőséget találhatsz. Mind ugyanabban segít téged: női erőd megtalálásában. Legyen az egy női közösség vagy csak egy segítő nő, ahol ketten vagytok. Legyen az méhgyógyítás vagy egy női beszélgetés gyógyítóval. Mind alkalmas lehet arra, hogy az akadályaidat felszámold, a sebedet meggyógyítsd.

Te magad is rákereshetsz a neten, és bizonyára megtalálod a számodra leginkább vonzó tanítót és helyet, ahol női közösségben, vagy támogató női tanítóval elindulhatsz a gyógyulásod útján. 

Bármi szeretne megszületni benned, a méhed segítségedre lehet. Bármit szeretnél gyógytani az életedben, a női erőddel megteheted. Hogy szükséged van-e gyógyításra, ezt te magad érzed a legjobban. Bármilyen életesemény, trauma ért téged, te tudod a legjobban, hogy mindezt könnyedén el tudod engedni, vagy külső segítségre van szükséged. Magadban találod ezekre a választ.

Csak bíztatni tudlak, hogy találd meg a neked legmegfelelőbb segítséget, ahol a saját belső erődet és gyógyítódat felébresztheted. Most hoztam neked néhány linket gondolatébresztőnek, ahol keresgélhetsz, olvasgathatsz. 

MOST megteszek valamit magamért! Ölellek!

https://www.facebook.com/groups/295608984182166

Női Programok – Programok Nőknek, Nőkről és Nőiségről (FB csoport)

https://ujegyensuly.hu/spiritualitas/mi-is-az-a-meh-tisztitas-es-mire-jo

Kételkedés nélkül hiszek abban, hogy mindannyian hatalmas teremtő erővel bírunk, és nem csak hiszem, hanem meg is tapasztaltam a saját öngyógyító és teremtő képességeimet. Több éven át volt miómám (igen sokat szenvedtem vele), amit magamnak mulasztottam el, gyógyítottam meg. Ezt a tudást tudom felkínálni nőtársaimnak, hangsúlyozva, hogy nem én fogok gyógyítani, hiszen mindenki csak SAJÁT MAGÁT GYÓGYÍTHATJA MEG. Én csak eszközöket mutatok, de soha ne az eszközben higgyünk, hanem saját magunkban! Azt is tapasztaltam, ha olyan emberrel vagyunk egy térben, aki hiteles, aki megélte azt, amire a másik vágyik, az már önmagában erőt adó.

Ez a program lehetőség nekünk Nőknek, hogy gyógyítsuk magunkat, egymást, a generációs vonalunkat és a Földet. Tisztítjuk a méhünket, és töltjük is, újraélesztjük, mert a méhed soha nem hal meg, csak mély álomba szenderül, ha nincs kapcsolódásod vele. Nagy ajándék egy Nő számára, amikor képes kapcsolódni ehhez a Szent Térhez, a saját Fényéhez, a Lényéhez, Női Esszenciájához, ami hatással lesz a hátralevő életére. 

https://magicca.hu/blog/noi-meh-tisztitasa-es-gyogyitasa-noi-ero-ebresztese

A női méh minden élet kapuja, hiszen benne fogan meg a gyermek, ami már önmagában is a legnagyobb misztikum itt a földön. De ugyanúgy, ahogy egy új élet képes megfoganni a méhünkben, képesek vagyunk azt táplálni, kihordani, majd a világra hozni, ugyanígy tesszük azt minden tervünkkel, vágyunkkal, ötletünkkel. 

MI AZ A MÉH-TRAUMA?

Mi okozhatja a méh traumáját:

– szexuális molesztálás: megfigyelhető, hogy generációkon keresztül ismétlődhet. Vannak olyan elméletek, hogy visszavezethető a rabszolgaságra.

– gyermekkori bántalmazás

– vetélések – itt is az abortuszhoz hasonlóan, mindhárom típusú trauma megfigyelhető. Az történhet, hogy próbálkoznak új baba megfogantatásával, de egyszerűen a test nem képes a fogantatásra. Ennek okai lehetnek:

– a félelem az újabb vetéléstől

– nem sikerült elengedni az érzelmeket, a szomorúságot, a dühöt, a zavart, amit az okoz, hogy nem értjük, miért történt mindez

– abortusz – mind fizikai, mind érzelmi trauma is járhat vele, valamint spirituális is. A méh izommemóriája eltárolja azokat az érzelmeket.Ebben az esetben az altatás vagy a helyi érzéstelenítés miatt zsibbadtság is okoz traumát. Ahogyan te is emlékszel arra, hogy mi történt veled, ugyanígy a méhed is emlékszik mindenre, hiszen erőszakot követtek el ellene.

– nagyon nehéz születés, ha elakad a gyerek a szülőcsatornában, vagy császármetszésre van szükség

– endometriózis

– más nőgyógyászati műtétek – az altatás, a beavatkozás traumát okoz a méh számára, hiszen a méh izommemóriája emlékszik mindenre.

Lendvai Katalin – Ősi titok tudó Asszonyok

https://www.facebook.com/osititoktudoasszonyok/

A Női Erő benned testesül meg. Ne kívül keresd!

A Létezés Forrásából egy csepp vagy, de ez a csepp egy óceánná fejlődhet. Erőd ÖnMAGodból ered, így hát Önmagadból kell életre keltened. Mindennek forrását a SZÍVben keresd. Ha a szívedre figyelsz, minden létezés forrását megtalálod benne. Mindannyiunknak van egy Lélekmadara, amely a Szívközpontunkban pihen. Kérd meg a lélekmadaradat, hogy gyógyítsa be sebeidet, elszenvedett sérüléseidet. Vigyen el az emlékezés folyójához, és mossa tisztára sebeidet, s lásd meg a múltad mily hatással volt a jelenedre. 

S most állj be a középpontodba, emeld fel újra a fejed és lépj előre……

Szeretettel: Lendvay Katalin

Saját műhelyemről itt olvashatsz: http://www.gyereket-akarok.hu/muhely/mehgyogyitas-3/

Áldás kísérje minden léptedet!

Nagyon jó könyvajánlók a témában:

https://holdfenykor.webnode.hu/konyvajanlo/

Vélemény, hozzászólás?