Nőiség és nőiesség – Képzelet és valóság

Nőiség és Nőiesség műhelyem nem a véletlen műve. Elemi erővel érkezett a műhely, és addig nem hagyott nyugodni, amíg fel nem vállaltam, hogy megvalósítom. A névválasztás is érkezett, éppen ezért kíváncsian kerestem rá a neten, hogy mások ebben a témában, ezekkel a fogalmakkal írtak-e már valami érdekeset.

És mit találtam? Sok érdekes cikk közül Ladonyi János asztrozófus írására hívnám fel a figyelmed.

https://ladonyijanos.hu/

“Lányok, asszonyok dolgoznak a fejlődésükön, önmagukon; hangoztatják, hogy dolgoznak a nőiségükön, a nőiességükön és nem is tudják, hogy a két szó által kijelölt célérték között milyen óriási különbség van. Ha nem egyértelmű a cél, ha a két hasonló nevű célállomást keverjük és nem tisztázzuk, melyik holl található, bajosan érünk célba.”

Asztrozófusként elemzéseit itt találod

https://www.facebook.com/ladonyijanosasztrozofia

És micsoda véletlen, hogy Veres Mónika elemzése éppen most jelent meg:

A szépség átminősítő ereje

https://www.csillagtitkok.hu/aktualis-irasok-kategoria/a-szepseg-atminosito-ereje/?fbclid=IwAR01c8Xs5MDgna31oM4d-1vEG537yh1ha39C9142n2V4hJjB7cJrSXDuvZQ

“Üres frázis talán, de akkor is igaz: a szépség belülről fakad. ha valaki csak kívülről “csinálja meg magát”, csak kint akar tündökölni, kifelé, arról előbb – utóbb lehull az álarc. A valódi szépség a lélek ragyogása. A boldogság fénye. A belső mosoly ereje.

De meg kell említeni egy sokak által (különösen spirituális világban) nem szeretett témát is. Ha valaki nőnek születik, akkor a külsejével igenis foglalkoznia kell. (Egyébként férfiként is, hiszen a test a Lélek Temploma.) Ápolnia, csinosítgatnia, szépítgetnie a külsejét, a testét, az arcát, a haját. Az ősi kultúrákban – például az indiánoknál – a nők színes ruhákba öltöztek, ragyogó ékszerekkel díszítették magukat. Aki szereti magát az szépíti is. Aki pedig esetleg nincs jóban a saját nőiségével, nem szereti magát és a külsejét, az ahelyett, hogy más nők felé irigykedéssel fordulna, inkább álljon meg egy ponton, nézzen ön-magába és szeressen bele magába. Találja meg magában a SZÉPET! Mert mindenkiben van! S utána élvezze, hogy nőnek született. A Nő ugyanis gyönyörködtet. Képes erre. Ez a női energia alapvető része, varázsereje. Ez minden nőben benne van! Ezt minden nő megtalálhatja magában, felhozhatja magából és élheti. Pont ehhez ad óriási ERŐT most a Plútó a Vénusszal folytatott hosszú égi tangójában. Élj vele! Hozd fel mag-od-ból a Nőt! És tedd szebbé a szemed csillogásával, a mosolyoddal, a ragyogásoddal – önmagaddal – a környezetedet. Építsd fel a szépség erőteret!

Mert a szépségnek átminősítő ereje van. Gyógyító ereje. Varázsereje. Ezért ez főleg női tudás.”

Mert erről szól az életünk és erről szól a műhelyem is. 

A KÉPzeletünkről és a VALÓSÁGunkról. A te választásod, hogy melyiket éled. A te választásod, hogy mit mondasz magadnak, magadról, másoknak, másokról. Kívánom, hogy közelebb kerülj a valóságodhoz, a belső békédhez.

MOST megteszek valamit magamért! Ölellek!

Saját műhelyemről itt olvashatsz: http://www.gyereket-akarok.hu/muhely/

Áldás kísérje minden léptedet!

Vélemény, hozzászólás?