Babalélek simogatás – ismerkedés

A babalélek simogatás egy közös beszélgetéssel kezdődik. Csak mi ketten beszélgetünk, megérezzük a másik rezgéseit, látjuk a másikat.

Megbeszéljük a vágyaidat és az oda vezető utat. Megbeszéljük a múltat, ami ide vezetett hozzám. És megbeszéljük a jövőt, ennek érdekében pedig megengedjük egymásnak a közös érzékelést, az együtt meditálást, a közös látást.

Ha mindketten úgy találjuk, hogy közösen megyünk tovább, akkor te engedélyt adsz nekem arra, hogy meditációmba bevonjalak téged, és ily módon “közösen” meglássuk a feladatunkat a vágyaid teljesülése felé vezető úton. Feladatunk lehet, hogy egyszerűen menjünk tovább és méhmeditáció során találkozhatunk a babalelkekkel. De feladatunk lehet meglátni valamit, ami eddig rejtve volt. Valamilyen akadályt, terhet, visszatartó erőt, amit még fel kell oldanunk együtt.

Amikor a meditációt elmesélem neked, együtt értelmezzük és együtt megengedjük magunknak, hogy a látott képek alapján felszínre kerüljön minden feladatunk.

Ezen közös élmények után számos út áll előtted.

  • Dönthetsz úgy, hogy a kapott felismerésekkel már magad is megbirkózol és egyedül is meg tudod oldani a feladatot.
  • Dönthetsz úgy is, hogy a felismerés, ami a közös látásunkból ered a mi közös feladatunk, és ekkor együtt megyünk tovább az úton.

Ha feladatot kaptunk, azt a tábortűz meditációban újra behívjuk és mindannyiunk segítőit meghívva szeretetben gyógyítjuk, tisztítjuk, feloldjuk.

Ha minden akadály elhárul, méhmeditációmba téged is behívlak, így találkozunk együtt a babalelkekkel és válaszokat kapunk kérdéseidre.

Ölellek!

Kapcsolat

Vélemény, hozzászólás?