Férfi elakadás felismerése, válaszok

Férfi vagy, jóbarátom. Minden beszélgetésünknek jelentése van, nem csak a saját életünkben. Minden alkalommal egy kicsit megváltjuk a világunkat, a mi világunkat mindenképp. Ez a beszélgetésünk is így kezdődött és nézd meg mi lett belőle 🙂

Te ártatlanul megjegyezted nekem, hogy elakadtál, napok óta gondolkodsz valamin és nem tudsz döntésre jutni. Én ártatlanul elméséltem neked, hogy milyen történések vannak az életemben a női gyógyítás, öngyógyítás területén. Majd a beszélgetésünk végén kapcsolódott össze bennem ez a kettő és megkérdeztem:

  • Megnézzelek tábortűz meditációban? Odáig elvihetlek téged is. 

És te azonnal igent mondtál, és engedélyt adtál, hogy bevonjalak a meditációmba és megnézzük, kapunk-e választ a kérdésedre.

Fizikailag ugyan távol voltál, de lelkileg az engedélyeddel összekapcsolódtunk és találkoztunk a tábortűz meditációban.

Ahogy utólag elmesélem neked a meditációban látott képeket és történetet, melyek számomra nem teljesen értelmesek, te azonnal értelmet találsz bennük, és együtt megfejtjük részletről részletre. Értelmet nyer minden szereplő, minden energia, minden áramlás és irány, minden mozdulat. A történet nem ismeretlen számodra, részletei már korábban is felfedték magukat neked, de így egyben, mindezen szereplőkkel és az energia áramlással most tudtak összeállni egésszé, teljessé. Most vált minden érthetővé és most tudott az értelme által irányt is mutatni. Megkaptad a választ, és a feladatodat is. Feladatot, mellyel már magad is tudod folytatni utadat a helyes irányba. 

Mert ebben az erőTÉRben megvan a tudás ahhoz, hogy a

  • Te szintednek, a tudásodnak és érzékelésednek megfelelően milyen képeket, szimbólumokat lássak, hogy értelmet nyerjenek számodra.
  • Te hitednek és látásmódodnak megfelelően mi a kérdésedre a válasz, mi a megfelelő megoldás, mi az elakadás feloldási módja.
  • Te hitednek és tudásodnak megfelelően mi a gyógymód: gyógyítás vagy öngyógyítás.

Te az öngyógyítás útján indulhatsz tovább, megtisztulva, megkönnyebbülve, ismerve a választ és a feladatodat. Áldás kísérje minden léptedet!

Vélemény, hozzászólás?