Májusban is Hívogató-Beszélgetős Klub!

2011. Május 13-án újra Hívogató – Beszélgetős Klub!

A Hívogató – Beszélgetős Klub résztvevőiben egy a közös: mindegyikünk gyereket akar! Ki az elsőt tervezgeti, ki a másodikat, ki a harmadikat, negyediket. Lehet, hogy még csak most fontolgatod, hogy babát szeretnél. Az is lehet, hogy már túl a tervezésen, nagyon várjátok a megérkezését. Mindegy, hogy egy hónapja, vagy egy éve, esetleg hosszú ideje tervezed és várod: a baba iránti vágyakozás bennünk közös!

Kívánjuk, hogy ezen időszak ne csupán a várakozás és vágyakozás, hanem a fejlődés időszaka legyen! Hívunk közénk, ha tudatosan szeretnéd várni a babádat, ha optimális testi és lelki feltételeket szeretnél teremteni a megérkezéséhez és fejlődéséhez, esetleg előtted áll még néhány kihívás.

A harmadik klub témája a Tudatos babavárás. Bemutatjuk a témához meghívott szakértőinket: Betlejné Szurdusz Erika dúlát és Takács-Pap Nóra védőnőt (Pomáz). Beszélgetünk a babavárásra való tudatos testi és lelki felkészülésről, a „nem terhes” várandósságról, a szülésre való felkészülésről és a gyöngéd szülésről. Miben segíthet egy dúla? Mi a szülésznő és dúla közötti különbség? Milyen kérdésekkel fordulhatsz a védőnőhöz? Ezekről beszélgetünk, ezekre kapunk választ szakértőinktől.

Ide hívunk! Várunk sok szeretettel!

Klubfoglalkozások tematikája

Időpont Téma
2011. május 13. Péntek 18:00-20:00 Tudatos babavárás
2011. június 10. Péntek 18:00-20:00 Orvosok az egészséges fogantatásért*
   
  Szeptembertől várható Klub témák*: Lombik program, Párkapcsolat és gyerekvállalás, Férfi kör
    

*Tervezett téma, mely a klub résztvevőinek igényei és a szakértők rendelkezésre állásának függvényében változhat.

A Klubon való részvételhez előzetes regisztráció szükséges!

Regisztrálni a következő elérhetőségeinken lehet: E-mail: info@gyereket-akarok.hu, Telefon: 06-30-626-2802 (Szabó Lujza)

Maximális létszám: 20 fő. A Klubhoz bármikor lehet csatlakozni. Részvételi díj: 500 Ft/alkalom (~2 óra). Fontos! Hozz magaddal egy üveg vizet!

Helyszín: Almafa Gyerekház, 2013 Pomáz, Mártírok útja 1-3.,  »Elérhetőség és térkép 

A klubnak a pomázi Almafa Gyerekház  (www.almafagyerekhaz.hu) biztosít helyszínt, köszönhetően Egervári Kriszti gyerekházvezető támogatásának. Reméljük, hogy a különleges helyszín inspirálóan fog hatni a résztvevőkre, hiszen egy napközben gyerekzsivajjal teli gyerekházban kapunk helyet, ahol a gyermekek energiái, őszinte szeretetük, szívük nyitottsága hatja át a teret.

Vélemény, hozzászólás?