BIZTONSÁG ÉS ERŐ – Önfelfedező és öngyógyító műhely 2.

A Biztonság és Erő műhely az előző műhelyre épít (Nőiség és Nőiesség műhely 1. ), ahol már megtapasztaltad a saját KÉPzeletedet és VALÓSÁGodat. Mindazokat az emlékeket, érzéseket, felfedezéseket és gyógyulásokat visszük tovább, amire már ráleltél és magadba építetted. Mert tovább folytatjuk a felfedező utat, biztonságban és megerősödve jutunk el a végcélhoz: saját teremtésünkhöz, saját gyógyulásunkhoz.

Ahogy korábban már megtapasztaltad, mindent Te mondasz ki, Te élsz meg, Te fedezel fel, Te gyógyítasz meg. Ráébredsz arra, hogy ez eddig mind benned volt, és csak vissza kell emlékezned rá.

BIZTONSÁG, mert a továbblépéshez szükség van egy megingathatatlan, mindent magába foglaló, időtlen és tértelen biztonságra, ami mindig mindenhol van, körbeölel és megvéd. Védetté tesz és bizonyossá, hogy a biztonságod létezik, mindig is létezni fog. 

És szükség van a továbblépéshez ERŐre. Arra az erőre, ami már most benned rejlik, ott szunnyad, csak nem tudsz róla, vagy nem akarsz róla tudni, vagy elfelejtetted. De ezt az erőt gyorsan megtaláljuk, életre keltjük és olyan erő válik belőle, emire neked éppen most szükséged van: teremtőERŐ vagy gyógyítóERŐ. Ez az erő a Te erőd, nem mástól kapod, nem máskor kapod, nem kell mástól elvenned, nem kell másra várnod. Rátalálsz, megerősíted és már a felfedezése után használod is: teremtésre, gyógyításra. 

Ismét megtapasztalod az önfelfedezés csodáját és az öngyógyítás valóságát.

Most, hogy már emlékszel, magaddal is viszed a saját kiterjesztett tudásodat, a felismeréseidet, a gyógyító erődet és a gyógyulásodat, a teremtésedet. MINDENT magaddal viszel, mert csak azt fedezted fel és csak azzal gyógyítottál és teremtettél, ami mindig is benned volt, csak benned. Most már emlékszel saját biztonságodra és erődre, hazaviszed ezt a tudást, és bármikor tudod használni, hogy boldog és örömteli életed kiteljesedjen.

Csodás utazást nekünk! Áldás kísérje minden léptünket! 

FONTOS! A műhely gyors eredményeket hoz számodra: saját erőd és biztonságod Te magad találod meg. Ahhoz azonban, hogy ez tartósan a tied maradjon, a műhely gyakorlatait és a napi meditációt ajánlott minden nap elvégezni legalább 2-3 hónapig, vagy még tovább!

További részleteket itt találsz a műhelyekről:

NŐISÉG ÉS NŐIESSÉG – Önfelfedező és öngyógyító műhely 1.

BIZTONSÁG ÉS ERŐ – Önfelfedező és öngyógyító műhely 2.

MÉHGYÓGYÍTÁS– Önfelfedező és öngyógyító műhely 3.

Nőiség és Nőiesség Facebook oldal: https://www.facebook.com/Nőiség-és-Nőiesség-101395105333946

Vélemény, hozzászólás?