Ikerláng meditáció, párkapcsolati meditáció

Egy ártatlannak tűnő Ikerláng meditációval (Párkapcsolati meditáció, Lélektárs meditáció, Lelkitárs meditáció) kezdődött a történések sorozata. Meditáltál, és partneredet szeretetben magadhoz kötötted. Néhány hétig érezhető volt az eredménye, a jótékony hatása, majd a kapcsolat már nem működött tovább. Újabb kapcsolatok érkeztek, hosszabb-rövidebb ideig kitöltötték az űrt az életedben, de ezek sem igaziak, sem tartósak nem voltak. Elkezdted sejteni, majd határozottan érezni, hogy itt valami nem helyénvaló. Magad oldottad a létrehozott kötést, de nem változott semmi. Segítséget kértél a kötés oldásában kineziológustól, családállításon, de nem változott semmi. A párkapcsolati rész egyszerűen nem működött az életedben.

Ezzel a múlttal érkeztél hozzám. Korábbi vetélés gyógyítása volt a cél, de a meditációban más fedte fel magát. Ekkor kezdtünk el a vetélés helyett a párkapcsolati kötésről beszélgetni. 

A párkacsolati kötés láthatatlan sebeket hozott létre rajtad, a mellkasodon. Láthatatlan sebeket, melyeket látva a férfiak ha hozzád közelítenek, vagy meggyógyítani akarnak, vagy elfordulnak. Te nem akartál gyógyítót, te férfit akartál az életedbe. Így szembesültél a visszatérő egyedülléttel. 

Számos Ikerláng meditáció (Párkapcsolati meditáció, Lélektárs meditáció, Lelkitárs meditáció) található a YouTube csatornán, az interneten. Kérlek, nagyon körültekintően használd! Mert visszaüt. Rád. Megbélyegezve téged. Láthatatlan STOP táblát hagyva maga után az aurádban, a testeden.

Folytatás következik!

Ölellek!

Irásom arról, hogy nem hozunk létre kötést.

Vélemény, hozzászólás?