Méhgyógyítás online műhely

Kedves Mindenki!

2022. december 1-én indítom útjára online műhelyem: Méhgyógyítás online műhely – Kódfejtő önfelfedező és öngyógyító játék

Egy kis összefoglaló a 14 napos online műhelyről:

“A legegyszerűbb út női oldalunk bevonásával, a belső ösvényen keresztül vezet.” (Rüdiger Dahlke)

A Méhgyógyítás online műhely – Kódfejtő Önfelfedező és öngyógyító játék során megismered magadat, megismerjük egymást, és az öngyógyítás útjára lépsz. Felfedezed a saját erődet, és már képessé válsz meggyógyítani magad. Ez a műhely a méhed és a női szerveid fizikai gyógyítását teszi lehetővé. Bár a fizikai gyógyítás felfedezése után már te magad is meg fogod tapasztalni, hogy a lelki sebeid is gyógyíthatók. Mindez egy mély gyógyító folyamat, együttműködésünk révén. Várlak, ha kész vagy egy mélyreható tisztulásra és gyógyulásra!

Várom azok jelentkezését, akiket ez megszólít, akik nyitottak arra, hogy így kapjanak válaszokat. Max. 6 fővel indulunk, 2022.12.01-én, és 14 nap múlva megkapjuk a választ a kérdéseidre. 

A részvétel ingyenes.

Messengeren várom a jelentkezését annak, akit érdekel. 🙂

Szeretettel,

Szabó Lujza

Várlak, ha… (olvass tovább!)

Várlak, ha… (olvass tovább!)

  • Méhed fizikai gyógyítása a célod. Akkor is ha van méhed, akkor is ha valamiért eltávolították.
  • Nőiséged zavart szenved valamiben, aminek a hátterét még nem ismered, de nyitott vagy a tested által küldött üzenetekre, a válaszokra.
  • Női szerveid gyógyítása a célod, akár a babavárás miatt, akár a saját EGÉSZséged okán.
  • Eddig nem foglalkoztál a tested “üzeneteivel”, de egy intim, zárt közösségben meg szeretnéd próbálni.
  • Eddig nem voltál nyitott a betegséged, nehézségeid lelki okainak feltárására, de most el szeretnél indulni ezen az úton.
  • Ismered Rüdiger Dahlke könyveit és szellemiségét, és készen állsz arra, hogy most magadon mindezt a gyakorlatban is kipróbáld, meglásd, megérezd, felismerd.
  • Elakadtál, és nem tudod az okokat, de eltökélt vagy, hogy változtass.
  • Már annyi mindent megpróbáltál, mégsem oldódott meg a problémád.

Várlak egy kiscsoportos (max. 6 fő) online műhelyen, mely 14 napon keresztül nyújt meghitt hátteret ehhez a felfedező úthoz. A kódfejtő játékunk egyszerre ad lehetőséget arra, hogy könnyedén felismerd az elakadásaid okát, és egyszerre nyújt utat a mélyen elzárt részeidhez. 

Itt nincsenek jó vagy rossz gondolatok, nincsenek jó vagy rossz válaszok. Egy elfogadó közösségben célunk, hogy a lehető legtöbbet megtudjunk MAGunkról és megkapjuk a válaszainkat a továbblépéshez. 

A műhely során én is aktívan részt veszek, saját témát (testi vagy lelki elkadást) hozok, melynek megfejtését megosztom a résztvevőkkel.

Várlak szeretettel! 

Vélemény, hozzászólás?