TITKOLT MAGZAT

A TÁBORTŰZnél látogatnak meg ők: a NAGYSZÜLEID.

Előtted ülnek mind a négyen, az anyai és az apai nagyszüleid is. De csak az egyik pár marad itt veled, a másik elköszön. Eljöttek hozzád, hogy veled legyenek. Eljöttek hozzád, hogy elmondjanak valamit, hogy megtudj valamit. ÜZENETET hoztak. MOST felfedik titkukat.

Elrejtették, mert azt hitték, így jó mindenkinek. ElTITKOLTák, mert nekik így tűnt a legjobbnak. De már látják, hogy neked ez nem jó. Hátráltat, megrekeszt, és nem tudod mi az ELAKADÁSOD oka. SEGÍTENI jöttek, SZERETETTEL jöttek, hogy NAPVILÁGRA kerüljön az eddig általuk őrzött titok. Felszínre kerül, oldódik, így oldódik benned is a mélyen rejtett GÖRCS, az akadályod. Most már ők is látják, hogy ez a titok nem maradhat tovább titok.

Megmutatják, hogy volt egy koraszülött gyermekük, aki életképtelenül jött világra. Megszületett, de nem maradhatott sokáig itt velük, így elbúcsúztatták, és eltemették. Titokban. És magukban is. Senki nem tudott LÉTéről, senki nem tudott születéséről, senki nem tudott haláláról, senki nem tudott temetéséről. Csak ők ketten. Így senki nem üdvözölte, és nem is búcsúzott el tőle. Így senki nem emlékszik rá és nem emlékezik meg róla.

MOST jött el az idő, hogy MEGLÁSSUK őt, szeretettel köszöntsük evilági életét, még ha rövid ideig lehetett is velünk, és elbúcsúztassuk megőrizve szívünkben. Most már emlékezni fogunk rá, mert RÉSZÜNK ő. ELFOGADOTT részünk, és nem eltitkolt részünk. Megengedjük érzéseinket: az örömöt és a gyászt, a fájdalmakat és a megkönnyebbülést, a sebeid gyógyulását. Kioldódik a görcs, megszűnik az akadály, fájdalmas részed átalakul. GYÓGYULSZ, és GYÓGYÍTOD CSALÁDODAT is. Áldás.

LU

#MOSTmegteszekvalamitmagamért!

“Amikor elkezdjük kutatni elakadásaink, szorongásaink, elhibázott párkapcsolataink, ismétlődő kudarcaink okát, gyakran kiderül, hogy saját életünk történései nem adnak megfelelő magyarázatot. Ilyenkor érdemes a tágabb perspektívát is megvizsgálni, és szüleink, nagyszüleink vagy akár a még korábbi generációk életeseményeit is feltárni.“

Orvos-Tóth Noémi

#NapiNŐisÉG

#NapiÉNergia

Vélemény, hozzászólás?