Test, lélek, szellem

Test, lélek, szellem. Ez vagyok én. És ez vagy TE IS!

Lehet, hogy csak a testedre figyelsz, csak azt látod. Így aztán csak azt próbálod meggyógyítani. Pedig ott van a lelked is és a szellemed is, még ha nincs is vele szoros, tudatos kapcsolatod.

Sok éves küzdelem a gyerekért tanított meg arra, hogy hiába akarom a testemet meggyógyítani, ha a lelkemmel nem törődök. Mert a testi betegség csak tünet, minden betegségnek lelki oka van! Meggyógyítod a lelkedet, meggyógyul a tested is!

Akkor miért ajánlunk neked a testi gyógyításra IS módszereket?

1. Mert a testi gyógyítás útjai, (pl. torna, séta, tea mellett üldögélve meditálás/gondolkodás) elősegítik a lelki útra lépést, a lelki gátak felszabadítását.

2. Mert ha a lelki gátakat felszabadítottad, a lelki fejlődéssel párhuzamosan végzett testi fejlődés segíti a gyorsabb regenerálódást. Ha 4 éve stresszelsz, és próbálsz teherbe esni, de nem sikerül, akkor a lelki gátak feloldása után ne kelljen 4 év a tested felépüléséhez, a tested magára találásához, hamarabb tudjál teherbe esni. Mert a lelked rendbetételét követi ugyan a tested gyógyulása, de amit sok-sok évig romboltál, az nem mindig – bár én hiszek a csodákban! – tud varázsütésszerűen rendbe jönni. 

Te törődsz a lelkeddel?

Ajánlott könyvek: Ruediger Dahlke: A betegség mint szimbólum, Édesvíz Kiadó, Budapest, 2006

Lu

Vélemény, hozzászólás?