Tüdőgyulladásra krumplipakolás

Utólag tudjuk, hogy túl vagyunk a COVID vírusfertőzésen. Amikor a megfázás első tünetei jelentkeztek a családunkban, csak a tünetekre kezdtünk el reagálni és gyógyítottuk magunkat. Nálam erős köhögés is kezdődött és annak ellenére, hogy nem voltam megfázva és nem folyt az orrom, váladékot kezdtem el felköhögni a tüdőmből. Így aztán pihenőre fogtam magam és naponta 2-szer feltettem a tüdőmre és a torkomra a krumplipakolást. 

Gyerekeimet kiskoruk óta evvel gyógyítom, ha köhögéstől vannak rosszul vagy tüdőgyulladás gyanuja áll fenn. Magunkon is számtalan alkalommal bizonyított már. Jobb mint az antibiotikum! Hurutos és száraz köhögésnél egyaránt jól alkalmazható. Tüdőgyulladásnál kötelező!

Krumplipakolás

1-2 krumplit meghámozva vízben megfőzök és forrón összetöröm. Gyorsan belekeverek egy kupica pálinkát és 1-2 kanál zsírt, hogy krumplipüré állagú kenhető pakolást kapjak. Kb. 1 cm vastagon felkenem a tüdőmre és a torkomra, olyan melegen, ahogy a bőröm bírja. Leterítem egy konyharuhával vagy bármilyen anyaggal és pihenek 1-2-3 órát teljesen bebugyolálva a testemet. Pihenek! Majd mikor kihűlt, leszedem a pakolást, de nem mosom le a bőrömet.

Ezt a pakolást napi 2-szer is fel lehet tenni a tüdőre. 2-3 napig szokott szükség lenni rá, utána már el is felejtem, hogy elkészítsem. A pakolás megszünteti a lerakódásokat, ezért óráról órára csökken a köhögési inger és a váladék felköhögése. A mellkasi fájdalom is 1-2 napon belül enyhülni szokott.

Horváth Évi barátnőmtől kaptam ezt a receptet. Sokat gondolok rád, Évi! Áldás kísérjen égi utadon. 

Semmit sem érek el, ha meggyógyítalak. De mindent elérek, ha meggyógyítod magad. Ölellek!

Áldás kísérje minden léptedet!

Vélemény, hozzászólás?