Babára várva

Emlékszem még arra a 4 évre, amíg vártam a babámra. Minden hónapban, minden napban. Átgondoltam, mit csinálok jól. Megkérdőjeleztem mindent, ami akadályt jelenthet. Csak utólag tudom, hogy ennek nem kellett volna ilyen hosszú ideig tartania. Csak utólag tudom, hogy talán másként is lehet. Akkor, ott, ennyi idő kellett ahhoz, hogy megtaláljuk párommal az új egyensúlyt, amibe megérkezhetett baba.

Mindenkinek más az útja. Mindenkinek mást kell megtapasztalnia. Mindenkinek más segítség helyénvaló. Sok mindent kipróbáltál. Sok mindent megtapasztaltál. Tudod hol vagy és hová szeretnél eljutni. Hallgass a szívedre! Mit mond?

Várlak, ha ezen az úton együtt kell haladnunk! Ölellek! 

Kapcsolat

Tisztánlátó és blokkoldó műhelyemet ajánlom, ha gyors segítségre van szükséged, ha elakadásod okát eddig nem sikerült megszüntetni, ha tisztánlátásra vágysz vágyad teljesülésében vagy problémád feloldásában. A műhely során én meditálok és tisztánlátó meditációmba téged is bevonlak az engedélyeddel. Így kapjuk meg a válaszokat, a felismeréseket, az öngyógyítás és gyógyítás módját.

Babalélek simogatás műhelyemet ajánlom, ha érezni szeretnéd a babád közelségét, ha választ akarsz kapni a babavárással kapcsolatos kérdéseidre, ha meg szeretnéd találni a babavárásod útjában álló akadályokat.

Gyermekáldás TÉR – FB oldal

Tisztánlátó és blokkoldó műhelyem:

Babalélek simogatás műhelyem:

Vélemény, hozzászólás?