Rossz minta elengedése

Kislányom a legnagyobb tanítóm. Óvodában felhívták a figyelmemet rá, hogy bizonyos szituációkban befeszül és csak a saját elképzelését hajlandó követni, magához ragadja a problémát, és maga próbálja megoldani, a maga módján. Nem lép át rajta, nem kér segítséget, nem beszéli meg a többiekkel, hanem ő oldja meg.

Nagyot sóhajtottam, és ráismertem a saját rossz mintámra. Arra a mintára, amit akkor engedtem el, amikor már nagyon szerettem volna gyereket, de még váratott magára. Elengedtem, már nem akartam kontrollálni, nem akartam csak magam megoldani, nem gondoltam, hogy csak én tudom egyes egyedül megoldani, hanem rábíztam magam a férjemre (és Istenre). Elengedtem a feladatot és megbíztam benne, hogy ő megoldja és biztonságban lesz a családunk. Abban a hónapban megfogant a babám.

Most ez a rossz minta újra bekúszott az életembe, mert még ezek szerint dolgom van vele. Ezzel fogok foglalkozni. Ha megoldom, jelentkezem J

Neked milyen rossz minták hátráltatják a babavárást? Jó társ vagy, mert félsz, hogy elhagynak? Jó munkatárs vagy, mert félsz, hogy támadnak? Jó beosztott vagy, mert félsz, hogy elküldenek? Jó háziasszony vagy, mert félsz, hogy megszólnak és elhagynak? Jó családanya vagy, mert félsz, hogy nem szeretnek különben gyermekeid? Ha ennyi mindenben jó vagy, talán nincs is már időd/energiád/helyed arra, hogy egy új baba érkezzen az életedbe?

Ajánlott könyvek:

Ruediger Dahlke: Te mitől félsz? – Öngyógyító program

Ajánlott linkek:

https://www.harmonet.hu/ezoteria/69836-a-csaladi-mintak-elengedese.html

https://bioenergetic.hu/konyvek/te-mitol-felsz-ongyogyito-program

Vélemény, hozzászólás?