Öröm csalogatás

Fodor Ákos: Jelentés időm járásáról

“Én derülátó vagyok, mert borút nézni már nem érek rá.”

Ma úgy döntök, hogy nem pazarlom tovább az időmet a fájdalomra és a szenvedésre. Az örömöt választom. Megtanulom a fájdalmamból és szenvedésemből, amire tanítani akar, könnyedén, örömtelien.

“Ne vesztegesd hát el ezeket a lehetőségeket – nem azért, mintha nem térnének vissza újból és újból, hanem mert semmi szükség arra, hogy késleltesd az örömöt.”

A csodák tanítása

Két irányba vezet a tisztulásom útja. Az egyik a egóm félelmein, fájdalmain keresztül visz. Szenvedésteli út, fájdalmakat élek át, minden nap egy újabb felismerést hoz, mely egóm sötétségét leplezi le. A végeredmény azonban a megtisztulás, a megszabadulás. Már régóta beleragadtam az egóm világába, ezért a tisztulás sem következhetett be egyik napról a másikra.

Ugyanakkor a másik út a kapcsolódás által a fény felé, az örömteli élethez vezet. Megtapasztalhatom a valóságot, az igazi világomat, a békémet, a szeretetet, MAGamat. Tisztulhatok, fejlődhetek, örömben, könnyedén.

A 2022-es év az öröm éve! Már választhatunk, hogy ne a fájdalmainkból és szenvedésünkből tanuljunk. Választhatjuk, hogy örömből tanuljunk. A kapcsolódás, a belső MAGunk által, hitünk erejével dönthetünk úgy, hogy az örömteli tanulást választjuk.

Ha már nem a betegséget szeretnéd választani. Ha már szeretnéd elkerülni a lelki szenvedést. Ha nem csak arról szeretnél beszélgetni, hogy mi fáj, mitől félsz. Mert minden félelem, szenvedés és betegség új utat kínál. Ha van kedved erről beszélgetni és megtalálni az örömöt a jelenedben, akkor szerettel várlak egy beszélgetésre, keress meg! Keresd a szülinapi ajándékoknál!

Ölellek!

Vélemény, hozzászólás?