Férfi blokkoldás, öngyógyítás

Elmeséled, hogy nagyon sokan megjegyezték körülötted, hogy stresszelsz. Érzik rajtad a stresszt és felhívják a figyelmedet rá, mert ez így nem jó. Se nekik, se neked. Tábortűz meditációban kérünk segítséget, hogy meglássuk a választ. Engedélyt adsz, és én bevonlak meditációmba.

Meditációm után azonnal hívlak, hogy elmeséljem mindazt, amit láttam. A képeket, színeket, energiákat, melyek együtt adják meg a választ a kérdésedre.

Amit mások stresszként látnak rajtad, az valóban egy elakadás, de egészen másként értelmezve. Energia elakadás, mely olyan szintű feszültséget okoz már a testedben és körülötte, amit mások stresszként, feszültségként értelmezhetnek. De ez nem stressz. Ez csak egy egyre erősebb jelzés neked, hogy meglásd, amit meg kell látnod. Hogy el kell indítanod az energiák áramlását magadban és körülötted. Eddig mindezt blokkoltad, így az erődet és az információ áramlást is megakadályoztad.

Ahogy elmesélem neked, mit láttam, az energiaáramlás útját benned és körülötted, te már tudod is, hogy mi a válasz és mi a megoldás. Tudod, hogyan kell az energiaáramlást elindítani és megvalósítani, hogy oldódjon a feszültség benned és körülötted, csak nem szoktad gyakorolni. Pedig kellene.

Hát csak ennyi a feladat? Hiszen ezt te magad is képes vagy megvalósítani! Csak el kell kezdened csinálni!

Nem gyógyítani érkeztem hozzád, hanem felhívni a figyelmedet arra, hogy gyakorold az öngyógyító képességedet. Amiről te magad is tudsz. Amit csak használnod kell.

Cél nem a gyógyítás, hanem a blokkok felismerése, melyek megakadályozzák a gyógyítást, öngyógyítást. Cél nem a gyógyítás, hanem az öngyógyítás elősegítése: módszert kapunk, melyet utána mi magunk képesek vagyunk öngyógyításként alkalmazni. Vagy ha már mi magunk is ismerjük a módszert, felhívják a figyelmet rá, hogy használjuk!

Előző bejegyzésem Férfi gyógyítás/öngyógyítás témában:

Vélemény, hozzászólás?