Nőiség és Nőiesség – műhely indul


NŐISÉG ÉS NŐIESSÉG – Önfelfedező és öngyógyító műhely indul 2021. februárjában. Szeretettel várunk műhelyünkre!

A képhez tartozó alt jellemző üres; 1-1024x1024.png a fájlnév

Kedvesem!

Nőnek lenni megadatik. Semmit nem kell tenni ahhoz, hogy ez legyen, működjön a természet rendje szerint. Ez VAN. És ebben minden benne van: az anya, a feleség, a gyerek, a társ, a lélektárs, a barát, a nagymama. A nőt már nem kell kitalálni, csak vissza kell emlékezni arra a tudásra, ami születésed pillanatában már megadatik Neked. A női lét különleges, ahogy a magból fű, fa, bokor lesz, úgy lesz a nő méhéből gyermek, család, otthon, ötlet, vállalkozás… minden ami meg akar születni. És ezért nem kell tenni semmit, csak vissza kell emlékezni arra, aki vagy. Hogy miért vesszük magunkra a Nőiesség számtalan formáját? Mert az egónk KÉPzelete csodálatos és egyedülálló. De ez csak az egónk képzelgése, és nem a valóság. A valóság az, hogy minden NŐ ott belül kezdődik és végződik, és ez maga a csoda. Ott belül van minden és minden már van. A nőknek MINDEN megadatik. Emlékezz erre. Emlékezz vissza erre. Csak ennyit kérek. És meglátod Te is, hogy mindened megvan már most. 

Ölellek.

MŰHELY ÍVE

  • 0. Energiám összpontosítása a Nőiségre

“Figyelmem a középponton!”

  • 1. Belső gyermek gyógyítás, magzatkori sérülések gyógyítása

“Megszűnt az elakadásom.”

  • 2. Erőközpont megerősítése, női szervek energizálása

“Képes vagyok rá!”

  • 3. Méhünk és női nemi szerveink testi és lelki gyógyítása

“Megszületett bennem a csoda! Meggyógyultam és képes vagyok rá, hogy szüljek: gyereket, családot, otthont, ötletet, vállalkozást.”

Műhely íve képekben

Szembenéztem a félelmeimmel és meggyógyultam. Megtaláltam középpontomat és megerősödtem. Kapcsolódom önMAGamhoz és képes vagyok a teremtésre.

Mit viszünk haza a műhelyről?

  1. Időt szánunk arra, hogy megfogalmazzuk a vágyainkat, álmainkat, problémáinkat,  félelmeinket. Letisztázzuk honnan hová szeretnénk eljutni. Megfogalmazzuk elvárásunkat magunkkal és a műhellyel kapcsolatban és szándéknyilatkozatot teszünk magunknak, egymás előtt: Szándéknyilatkozatunkban megerősítjük, hogy mi a célunk, amiért a mai napon a tőlünk telhető legtöbbet megtesszük magunkért és egymásért.
  2. Szándéknyilatkozatunkat meditációval is megerősítjük, mely sejtjeinkig belénk égeti a célunkat, vágyunkat és utat nyit a megszabaduláshoz, beteljesüléshez.
  3. Egy egyszerű tornagyakorlat elvégzésével figyelmünket és energiánkat a női központunkra helyezzük: energiánk fókuszálásával azonnali vitalizálást és ha szükséges, gyógyulást indítunk el.
  4. Miután minden figyelmünket és energiánkat a központunkra helyezzük, letisztázzuk az erőközpontunkat: a női nemi szerveinket. Könnyed feladatok segítségével felismerjük a Nőiség és a Nőiesség különbözőségét. Felismerjük a saját KÉPzelgésünket és az igazi női VALÓSágunkat. Rávezető gyakorlattal mindkettővel találkozunk, rácsodálkozunk és nevetve elengedjük a valótlant.
  5. A valóság megismérese után beszélgetésbe elegyedünk a női központunkkal: a méhünkkel. Az ismeretlen utat könnyedén, egyszerű gyakorlatok segítségével járjuk be, csak annyi utat megtéve, ami nekünk elfogadható és örömteljes. A gyakorlatok elvégzik a hatásukat és mi megosztjuk egymással az érzéseinket, az élményeinket, annyit ami számunkra biztonságos.
  6. Feladatok és gyakorlatok segítségével felfedezzük a célunkat akadályozó félelmeinket, fájdalmainkat és megengedjük magunknak, hogy felszínre kerüljenek és gyógyuljanak.  Amennyiben biztonságosnak találjuk, magzatkori sérüléseinket is gyógyítjuk, belső gyermekünk sérüléseire is ráláthatunk és elengedhetjük.
  7. Egyszerű gyakorlat segítségével megerősítjük magunkat, központunkat. A gyakorlat által az égi és földi energiákkal való kapcsolódás is lehetővé válik, így kaphatunk teljes támogatást önmagunk megtalálásához és megerősítéséhez.
  8. A földi biztonság megalapozásához is segítséget kérünk, amennyiben úgy tapasztaljuk, hogy megengedtük magunknak a félelmeink felszínre kerülését, és azok indokolttá teszik a biztonság érzésének megerősítését.
  9. Könnyedén és örömtelien, ugyanakkor meglepődve vesszük észre, hogy megerősödtünk és megerősítettük a műhely elején tett Szándéknyilatkozatunkat is.
  10. A műhely zárásaként mi magunk is meglepődve tapasztaljuk, hogy az egyszerű és könnyed gyakorlatok által észrevétlenül valósítottuk meg az önfelfedezést és öngyógyítást a saját nőiségünk valóságához. 

Szembenéztem a félelmeimmel és meggyógyultam. Megtaláltam középpontomat és megerősödtem. Kapcsolódom önMAGamhoz és képes vagyok a teremtésre.

  1. Magunkkal visszük a valóságunkat: valós Nőiségünket, a gyakorlatok és beszélgetések felismeréseit, önmagunkra való rácsodálkozásunkat és öngyógyító képességünket. A műhely során kapott gyakorlatok beépülnek, és otthon is szabadon tudjuk őket alkalmazni a felfedező utunk folytatásához.

Csodás utazást nekünk! Áldás kísérje minden léptünket! 

Műhelyt vezeti: Szabó Lujza (Kapcsolat, Rólam)

Műhely résztvevőinek száma: 2-3 fő.

Helyszín: Budapest, III. kerület

Időpont: Kéthetente kedd délutánonként 13:00-16:00 és csütörtök délelőttönként 9:30-12:30

Ha szeretnél ettől eltérő időpontban részt venni a műhelyen, vagy egyedüli résztvevőként szeretnél jelen lenni, kérlek vedd fel velem a kapcsolatot és egyeztetünk.

További részleteket a Nőiség műhely menüpont alatt találod.

Vélemény, hozzászólás?