Elakadtál? Jóskönyv!

Örök hála Viki barátnőmnek, amiért megismertetett a Jóskönyvvel!

Többször előfordult már velem, hogy elakadtam. Nem tudtam jó úton járok-e. Nem tudtam merre menjek tovább, egyáltalán érdemes-e tovább menni. És ekkor eszembe jutott Müller Péter: Jóskönyv c. könyve, ami oly sokszor segített már nekem. Megértettem belőle, hogy hol tartok, merre menjek, hogyan tovább.

A könyv bámulatos segítséget nyújt, érdemes időt szánni rá! Részletesen leírja, hogyan kell használni a könyvet, hogyan készülj rá a ”jóslásra”, és hogyan értelmezd a kapott szöveget. Nem mondom, hogy nem kell időt szánni rá. Már az előkészületeket is érdemes komolyan venni és követni az utasításokat. Még több időt igényel a kapott válasz(ok) megfejtése. De minden szava aranyat ér!

Most is ehhez a segítséghez folyamodtam, mert elakadtam. A kezdő (gyökér) jósjelem a 12. lett, melynek MEGREKEDÉS a neve. Miért is nem csodálkoztam el ezen? Éppen ez az elakadás, megrekedés késztetett arra, hogy a Jóskönyv segítségét kérjem. Majd jött a még nagyobb döbbenet: a változások miatt az új kapott jelem a 39. NEHÉZSÉG lett. Hónapok óta kapom ezt a számot üzenetként, jelként, de nem tudtam értelmezni, eddig.

Kívánom neked, hogy válaszokat kapj! Ha segítségre lenne szükséged, nyugodtan keress!

https://www.libri.hu/konyv/muller_peter.joskonyv.html

Vélemény, hozzászólás?